Tuplavoittajia Vantaalla

Mikke Lindström vei MX65-luokan nimiinsä.
Kuva
Jani Hovi
Motocrossin kansallinen MX-liiga polkaistiin tänään käyntiin Vantaalla ja avauskilpailussa nähtiin heti kaikissa luokissa tuplavoittajat.

MX85-luokassa nähtiin mukana tuttuun tyyliin 85B- ja 85A-luokitellut kuljettajat. Okko Ollila johti ensimmäistä A-finaalia neljän kierroksen ajan, kunnes menetti johtopaikan Eeka Laaksoselle. Kolmantena ollut Onni Kämäri oli kuitenkin kovassa vauhdissa ja ohitti myös Ollilan ja parin kierroksen kuluttua myös Laaksosen. Laaksonen ei kuitenkaan antanut periksi, vaan hiillosti loppuun asti Kämärin takana, mutta jäi lopulta toiseksi 0,6 sekunnin erolla. Mauno Keskikallio ajoi kolmanneksi, Aleksi Pirinen neljänneksi ja Ollila putosi lopulta viidenneksi.

Onni Kämäri.

Toisen erän voitto tuli Kämärille helpommin. Laaksonen otti startin nimiinsä, mutta Kämäri nousi nopeasti kärkeen ja ajoi lopulta erävoittoon 10 sekunnin turvin. Keskikallio jatkoi hyviä suorituksia ja oli erän kakkonen. Pirinen ajoi kolmanneksi, Laaksonen oli neljäs ja Ollila viides.

MX85A-luokan päivän totaalin ykkönen oli Kämäri, ennen Piristä ja Laaksosta. MX85B-luokan voitto meni puolestaan Keskikalliolle, Leo Huuskosen ollessa toinen ja Miska Laineen kolmas.

Mauno Keskikallio.

MX65-luokassa Mikke Lindström ajoi hienosti viikko sitten EM-karsinnoissa ja sama tahti jatkui myös Vantaalla. Lindström ajoi molempien erien voittoon. Sami Oinonen oli molemmissa erissä kakkonen ja Daniel Wiik puolestaan molemmissa kolmas. Luonnollisesti kolmikko oli samoilla sijoilla myös päivän totaalissa. 

MX50-luokassa Peetu Salokoski ajoi molempien erien voittoon ja kuittasi samalla päivän totaalin nimiinsä. Oliver Asikainen oli molemmissa erissä kakkonen ja Leevi Kuulasvuo kolmas, kaksikon ollessa samoilla sijoilla myös totaalissa.

Peetu Salokoski.

Täydelliset tulokset.