Svärd Fanticin ohjaimiin

Kuva
Svärdin tiedotus
Fantic tekee paluun enduron MM-sarjaan ja tiimissä nähdään suomalaista väriä, kun Hugo Svärd on valittu tiimin kuljettajaksi.

Milanon EICMA-messuilla julkistettiin tänään Fanticin paluun enduron MM-sarjan pariin. Samalla julkistettiin suomalaisittain hyviä uutisia, kun tiimin kuljettajana tulee toimimaan Hugo Svärd. Svärd jatkaa ensi kaudella EnduroY-luokassa 125-kuutioisen pyörän ohjaimissa. Fanticin endurotiimiä, ”Fantic Powered by Yamaha”, tulee pyörittämään italialainen Marco D`Arpa ja Svärdin mekaanikko on puolestaan MM-varikoilta tuttu Roberto Cesana. Tiimin moottoreista vastaa Jan Witteveen, jolla on myös runsaasti kokemusta.

Svärdin ohjelmassa tulee olemaan ensi kaudella MM-sarjan lisäksi myös Italian mestaruussarja ja sen johdosta sipoolainen tulee harjoittelemaan aktiivisesti Italiassa. Svärd suuntaa ensimmäisen kerran Italiaan Six Days Enduron jälkeen reiluksi kuukaudeksi, ennen kuin tulee Suomeen viettämään joulutaukoa. Joulun jälkeen hän matkaa takaisin Italiaan, jossa ensimmäinen kilpailu kaasutellaan jo helmikuussa.