Suomen mestarit Juupaluoma ja Puotsaari viikonloppuna Slovakiassa

Teksti
Peetu Juupaluoma ja Niko Puotsaari ovat valmiina Slovakiassa.
Kuva
Kytönen Motorsport tiedotus
Enduron Suomen mestaruudet viime viikonloppuna voittaneet Niko Puotsaari ja Peetu Juupaluoma kilpailevat tänä viikonloppuna enduron MM-sarjan osakilpailussa Slovakian Gelnicassa.

Molemmilla kuljettajilla on tältä kaudelta jo useampi MM-osakilpailu vyöllään, ja he lähtevätkin taistelemaan hyvistä pistesijoista luokissaan.

- Pätkät olisivat käveltynä kertaalleen kaikki ja endurotesti kahteen kertaa. Enduro ja crossi ovat aika pitkiä sekä metsässä suurin osa. Maasto on juurakkoista ja osittain hiekkapohjaa. Extreme on sama, kun supertesti ja siihen lisättynä pieni lisälenkki. Hyvillä fiiliksin lähden kisaan. Yritetään parantaa ajoa ja saada pari sijoitusta parempi tulos, Juupaluoma kertoi viikonlopun alla.

- Pätkät näyttävät ihan hyvältä. Endurotestin maasto on ehkä eniten mieleen, mutta todella pitkä pätkä niin täytyy säilyttää koko ajan hyvä ”flow”. Crossi on kanssa aika pitkä, mutta taas extreme melko helppo ja lyhyt, mutta kokonaisuudessaan ihan hyvät pätkät. Aloitetaan tänään ”superilla” ja lähetään viikonloppuna syöttämään, Puotsaari kertoi.

- Viime viikonlopun Sipoon EM- kilpailu toimi hyvin treenikisana tätä Slovakiaa ajatellen. Maastot ovat aika erilaiset edellisiin EnduroGP-viikonloppuihin verrattuna. Kaikkea samaa löytyy mitä Suomestakin. Viikonlopulle on myös lupailtu sateita, joka tuo lisähaastetta. Eikä siirtymätkään ole helpoimmasta päästä. Kauden parasta tulosta lähdetään kuitenkin hakemaan, tiimipäällikkö Harri Leppälaakso kertoi.

Tänään Slovakiassa ajetaan Supertesti ja lauantaina on vuorossa ensimmäinen kilpailupäivä. Tuloksia voi seurata täältä.