Suomalaisjuhlaa Saarenmaalla

Tiitus Enjala (vas.) ajoi nuorten luokan voittoon Saarenmaalla. Eemil Pohjola oli puolestaan koko päivän ykkönen.
Kuva
SE-Team tiedotus
Enduron Eestin mestaruuskilpailu Saarenmaalla päättyi suomalaisjuhlaan.

Saarenmaa isännöi heinäkuun puolessa välissä enduron MM-sarjan osakilpailua ja lauantaina samalla alueella ajettiin Eestin mestaruussarjan osakilpailu. Virolaisten lisäksi mukana oli kuljettajia myös Suomesta ja Latviasta. Yhteensä kisaan mukaan starttasi lähes 100 kuljettajaa. Päivän aikana kilpailussa ajettiin kahta eri maastokoetta ja EK-aikaa kertyi yhteensä reilun tunnin verran.

Yleiskilpailun voittoon Saarenmaalla ajoi Eemil Pohjola, vaikka SE-Teamin kuljettaja kärsikin päivän aikana huonosta lähtöpaikasta ja edellä lähteneiden pölystä. Yleiskilpailun toiseksi kaasutteli Priit Biene ja kolmanneksi Mika Karma. Tämä kolmikko miehitti samalla myös E2-luokan palkintokorokkeen. Yleiskilpailun neljänneksi kaasutteli Tiitus Enjala, joka voitti samalla nuorten luokan. Elary Talu oli yleiskilpailun viides.

E1-luokassa saatiin myös suomalaismenestystä, kun Eetu Puhakainen ajoi luokan ykköseksi. V40-luokan voittoon ajoi puolestaan Antti Laine ja Janne Vesterinen oli luokan kolmas. Nuorissa Janus Forsgren ajoi Enjalan perässä kakkoseksi. V60-luokan voitti puolestaan Pekka Sointula ja naisissa Esmeralda Vesterinen oli nopein, Vilma Forsgrenin ollessa kolmas.

Kilpailun tulokset.