Storm Motor avaa Pop Up -myymälän Jyväskylään

Teksti
Moottoripyörävarusteiden ja -varaosien erikoisliike Storm Motor palaa Jyväskylään parin välivuoden jälkeen. Pop-Up myymälä avataan Palokan kauppakeskukseen, jossa entisen autoliikkeen tilat tarjoavat liki 400m2 myymälätilan moottoripyöräilytuotteille.

- Moottoripyöräily on ollut hyvässä nosteessa parin vuoden ajan ja myös poikkeusolojen aikana moni on ajanut moottoripyörällä enemmän kuin aiempina vuosina, oteaa Stormin tuore toimitusjohtaja Mikko Vänttinen.

- Verkkokauppamme on kasvanut voimakkaasti, mutta monet tuotteet erikoisliikkeessä ovat sellaisia, joita asiakkaat ostavat mieluummin kivijalasta ja palvelevan myyjän avustuksella. Meillä jäi Jyväskylän aiemmasta myymälästä hyvät kokemukset, mutta jouduimme lopulta sulkemaan sen talvikausien pitkien tyhjäkäyntijaksojen seurauksena. Nyt palaamme kesäksi uudella konseptilla, jossa myymälä pystytetään kuin messuosasto, valikoima pidetään runsaana – mutta kesän lopulla suljemme pop-up -myymälän.

Stormin Pop-Up myymälä tulee tarjoamaan samanlaisen valikoiman tuotteita, kuin muutkin Stormin myymälät. Näiden saldot ja hinnat näkyvät verkkosivuilla aivan kuin muissakin myymälöissä. Ainoa merkittävä ero, on että myymälä puretaan kesän lopuksi pois.

Storm Motor Oy on Suomen suurin moottoripyörätarvikkeiden, -varusteiden ja -varaosien myyntiin keskittynyt vähittäismyyntiketju. Neljän kivijalkamyymälän lisäksi Stormilla on yksi Suomen suosituimmista mp-alan verkkokaupoista sekä kattava jälleenmyyjäverkosto.