Sipoon MX-liiga kattavasti esillä

Kuva
Jani Hovi
Motocrossin MX-liiga käynnistyy Sipoossa viikonloppuna. Valitettavasti yleisöä ei kilpailuun pääse, mutta Xracing OFFROADPro tulee uutisoimaan viikonlopun tapahtumista laajasti.

Tämän kauden MX-liiga saadaan viimein käyntiin, kun lähes 350 kuljettajaa saapuu viikonloppuna Sipooseen mittelemään paremmuudesta. Koronarajoitusten vuoksi kilpailun järjestäjät joutuvat rajoittamaan kuljettajien huoltojoukkojen määrää kisapaikalla, eikä myöskään katsojia oteta mukaan kilpailuun.

Xracing OFFROADPro on kisapaikalla mukana kolmen miehen voimin ja tulemme raportoimaan kisasta aktiivisesti. Normaalin kisaraportoinnin lisäksi tulemme tarjoamaan tilaajille extrana mahtavan paketin viikonlopusta.  Luvassa on pitkät kisavideot molemmista päivistä, kuskien haastatteluvideoita sekä kattavat kuvagalleriat (mukana lähes jokainen kilpailun kuljettaja) molempien päivien osalta. Kuvagalleriat julkaistaan molempien kisapäivien iltoina ja kisavideot molempien päivien osalta heti seuraavana päivänä. Lisäksi elokuun lehdessä tulee olemaan tarinaa kisaviikonlopulta.

Jos et ole vielä Xracing OFFROADPron tilaaja, niin kannattaa tilaus tehdä heti, jotta pääset mahdollisimman nopeasti tilaajamateriaaliin käsiksi. Tilauksen voi tehdä täältä.