Silverskin Extremeen myös joukkueluokka

Teksti
Kuva
Henrik Saarnikko
Silverskin Extremeen on mahdollisuus lähteä pitämään hauskaa nyt myös yhdessä kavereiden kanssa.

Aitosokeri Extreme CC Cupin avauskilpailu, Silverskin Exteme Cross Country Rodeo 2020 ajetaan elokuun 1. päivä Espoossa. Normaalien yksilöluokkien lisäksi kilpailussa ajetaan myös joukkuekilpailu, jossa kilpailu ajetaan viestimuodossa. Joukkuekilpailuun voi ilmoittautua vähintään kaksi kuljettajaa, mutta joukkueessa voi olla kolme tai vaikkapa neljäkin kuljettajaa. Myös joukkuekilpailun ajoaika on kolme tuntia ja lisäksi viimeinen kierros loppuun. Jotta joukkue saa tuloksen, on tiimin jokaisen jäsenen ajettava vähintään yksi kierros. Joukkueluokat jakautuvat niin ikään kilpaluokkaan ja harrastajiin. Joukkue kuuluu kilpaluokkaan, jos yksikin joukkueen kuljettaja on A-, B, tai V40 luokiteltu.

Joukkueen jäsenet ilmoittautuvat kilpailuun normaalisti motin kautta yksilökuljettajina. Joukkue ilmoitetaan sähköpostitse osoitteeseen: silverskinextreme@gmail.com

Joukkueluokka ei ole osa Aitosokeri EXTREME CC Cupia – siihen osallistuminen edellyttää kilpaluokkaan osallistumista yksilönä.

Silverskin Extreme Cross Country Rodeon ilmoittautuminen päättyy 27.7.

Lisätietoa kilpailusta.

Aitosokeri Extreme CC Cup

Aitosokeri Extreme CC Cupissa on tällä kaudella kaksi osakilpailua. Kauden ensimmäinen osakilpailu kaasutellaan 1. elokuuta Espoossa, Silverskin Extreme Cross Country Rodeon merkeissä. Cupin jälkimmäisenä kilpailuna toimii puolestaan Sisu Extreme Enduro CC, joka ajetaan Tampereen lähellä Sastamalassa, Ellivuoren laskettelukeskuksessa, 28.-29. elokuuta. Kahden osakilpailun mittaisen sarjan voittaja kuittaa palkintorahaa 300 €, kakkonen 200 € ja kolmas 100 €.

Molemmissa kilpailuissa jaetaan sarjapisteitä yleiskilpailun sijoitusten perusteella. Mikäli kaksi kuljettajaa päätyy kahden osakilpailun jälkeen tasapisteisiin, ratkaistaan paremmuus viimeisen kilpailun sijoituksen perusteella. Sarjan palkinnot jaetaan Ellivuoren osakilpailun jälkeen normaalin palkintojenjaon yhteydessä. Sarjan viisi parasta kuljettajaa palkitaan ja kolme parasta saavat rahapalkinnot.

Lisätietoa Cupista