Silve Racing siirtyy KTM:n väreihin

Teksti
Petteri Silvennoinen (vas.) ja Jaro Sihvonen solmivat yhteistyösopimuksen.
Kuva
KTM tiedotus
Ammattimaisesta toiminnastaan tunnettu Silve Racing aloittaa yhteistyön KTM:n kanssa.

KTM vahvistaa asemaansa motocrossin SM-sarjassa solmimalla yhteistyösopimuksen Silve Racing -tiimin kanssa. Petteri Silvennoisen luotsaama Silve Racing aloitti toimintansa vuonna 2020 ja tiimi onkin tuttu näky kisavarikoilla. KTM on panostanut kotimaiseen moottoriurheiluun ja merkin historia on täynnä kansainvälistä menestystä.

Petteri Silvennoinen, Silve Racing: "On mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä KTM:n kanssa. Heillä on osaava organisaatio, jolla on pitkäjänteistä kokemusta moottoriurheilun parista. Silve Racing on valmis ottamaan ison askeleen kisatiiminä tulevalla kaudella. Koen, että arvomme ja toimintatapamme kohtaavat, mikä on tärkeää kokonaisuuden kannalta. Yhteistyömme onkin ollut jo erittäin sujuvaa ja odotan innolla tulevaa kautta. KTM on selvä markkinajohtaja motocrossissa, joten myös kalustomme tulee olemaan äärimmäisen kilpailukykyinen kaudella 2022."

Jaro Sihvonen, KTM Nordic Oy: "Meille KTM:llä on todella tärkeää, että merkkimme ovat edustettuina moottoriurheilulajien pääsarjoissa. Nyt solmitun yhteistyösopimuksen myötä voimme iloita, että Silve Racing:n ammattitaitoinen ja osaava henkilöstö näyttäytyy KTM:n väreissä. KTM Nordicin vahva tekninen osaaminen ja kokemus motocrossin parissa ovat luonnolllisesti tiimin tukena."

Silve Racing -tiimin kuljettajat kaudelle 2022 tullaan julkaisemaan myöhemmin.