Sexton voittoon, Webbille korkeimmat pisteet

Align Media
Detroitissa nähtiin yksi tämän mielenkiintoisimmista ja tapahtumarikkaimmista Monster Energy Supercross-sarjan osakilpailuista tällä kaudella. Kisa päättyi Chase Sextonin voittoon, mutta eniten pisteitä keräsi Cooper Webb.

450-kuutioisten finaalin alussa kärjessä oli Adam Cianciarulo, ennen kuin Aaron Plessinger nousi kärkeen. Plessinger hallitsikin kilpailua ja kasvatti johtonsa parhaimmillaan yli seitsemään sekuntiin. Kolmanneksi viimeisellä kierroksella miehen haave uransa ensimmäisestä supercrossvoitosta kuitenkin tuhoutui, kaatumisen seurauksena. Kärkipaikan peri Chase Sexton, joka oli huonon startin jälkeen nostanut itsensä toiseksi. Sexton ei tehnyt virheitä ja ajoi voittajana maaliin. Toinen ruutulipulla oli Cooper Webb, perässään Eli Tomac, Justin Barcia ja Ken Roczen.

Kilpailun jälkeen kävi ilmi, että Sexton oli hypännyt punaristilipulla ja sai tuosta tempusta seitsemän pisteen rangaistuksen. Sextonin voittoa ei viety pois, mutta hän sai vain 19 pistettä kilpailusta. Webb kasvatti johtonsa nyt kolmeen pisteeseen, ennen Tomacia. Sexton on puolestaan 17 pisteen päässä Webbistä.

250-kuutioisissa voitto meni Hunter Lawrencelle, ennen Nate Trasheria ja Haiden Deegania.