Seistola palaa kisapoluille

Matti Seistola tekee paluun kisapoluilla ensi lauantaina.
Kuva
Jani Hovi
Matti Seistola nähdään ensi viikonloppuna mukana Lumonite EnduroSprintissä Hausjärvellä.

Moninkertainen enduron MM-mitalisti Matti Seistola tekee paluun kisapoluille ensi lauantaina. Seistola hyppää 450-kuutioisen Shercon ohjaimiin ja ajaa MP-Racingin väreissä Hausjärvellä kaasuteltavan Lumonite EnduroSprintin.

- Kaikki tapahtui kyllä pirun nopeasti tänään. Penttilän Sauli laittoi aamulla viestin, että kiinnostaako lähteä ajamaan ensi viikonloppuna kisaa. Olen itse tässä miettinyt, että olisi mukava lähteä taas ajamaan kisaa, mutta en ole vaan saanut mitään aikaiseksi. Nyt kun Sale hommaa ehdotti, niin olin heti mukana, Seistola kertoi.

Seistolan on tarkoitus käydä testaamassa pyörää keskiviikkona ja laittaa pyörä omiin säätöihin, ja lähteä ajamaan sitten lauantaina kisaa.

- No eihän tässä ole tullut mitenkään valmistauduttua kisaan. Olen ajanut edellisen kerran moottoripyörällä viime vuoden toukokuussa, kun ajoin kaverin crossipyörällä. Se olikin sitten viime vuoden ainoa ajokerta. Sherco on tuttu pyörä minulle ja vaikka en ole ikinä ajanut heidän 450-kuutioisella pyörällä, niin hommasta tulee varmasti hauskaa. Ja lupasinhan Xracingin pikkujouluristeilyllä, että ajan tänä vuonna kisaa ja tässä ollaan, joten lupaukset pidetään. Hommasin heti normaalin koko vuoden lisenssin, eli kyllä tässä saatan ajaa myös muita kisoja tänä vuonna, Seistola päätti.