Säkylän CC:n reittiesittelyvideo

Teksti
Cross countryn SM-sarjan promoottori on julkaissut esittelyvideon kotimaisen kansallisen kauden päättävän, Rauman Seudun Moottorikerhon Säkylässä lauantaina 19. lokakuuta isännöimän kilpailun reitistä.

Säkylässä kilpaillaan viime vuosien tapaan Porin prikaatin varuskunta-alueella osoitteessa Vuorenmaantie 352, Säkylä. Viime vuonna reitti oli SM-osakilpailussa noin 12 kilometrin mittainen, mutta tänä vuonna kansallisessa koitoksessa ajetaan kilpaa tiiviimmin noin kymmenen kilometrin pituisella reitillä. Se poikkeaa muodoltaan aiemmasta.

Maasto on hiekkapohjaista, osittain erittäin pehmeää, mutta pääosin kovahkoa. Startin jälkeen noin kolmasosa kierroksen kohdalla on hiekkakuopassa erittäin pehmeä ala- ja ylämäki, jonka ensimmäinen starttiryhmä (naiset, nuoret, V60, classic) kiertää. Hetkeä myöhemmin reitillä on pidempi kivikko-osuus, jota on ajettu aiemmissakin kilpailuissa. Reitiltä löytyy myös toinen, hieman vaativampi, mutta täysin ajettava kivikkopätkä ylämäkineen.

Startti tapahtuu varikon läheisyydestä. Kahden "dyynin" jälkeen käännytään viime vuodesta poiketen oikealle, ei vasemmalle. Maali ja huoltoalue sijaitsevat vierekkäin ja niin ikään lähellä varikkoa.

Reittiesittelyvideo alla.

Kilpailussa ovat mukana perinteiset cross country -luokat: naiset, nuoret, V60, classic, A, B, U20, V40, V50 ja harraste.

Kilpailun alkuperäinen aikataulu on laadittu sen mukaan, että Säkylässä olisi ajettu SM- ja Suomen Cup -kauden finaali. Koska Suomen Moottoriliiton hallitus perui kilpailulta SM- ja Suomen Cup -arvon, järjestäjä todennäköisesti muuttaa aikataulua. Se pyritään julkistamaan vielä tällä viikolla.

Kilpailun ilmoittautuminen on avoinna Suomen Moottoriliiton Motti-palvelussa:
https://motti.moottoriliitto.fi/sml/fi/publicEvents

Reittiesittelyvideo on kuvattu sunnuntaina 22. syyskuuta.

SML Mobius SM Cross Country -sarjan promoottori pahoittelee, että reittiesittelyä kuvatessa kypäräkamera osoitti kovin alas eikä eteenpäin.

Kommentit

Lähettänyt sami sainio : Ti, 09/24/2019 - 08:09

Onko tämä joku vitsi ? Huono sellainen.

Language
suomi

Tai siis suoraan sanottuna reisillehän toi kuvaus meni. Pahoittelut siitä. Selitysten sarjassa: 1. Oli tavallista korkeampi kameran kiinnitysteline, joten en tajunnut, että kamera pitäisi kääntää normaalia ylemmäs. 2. Toisella otoksella kokeilin toista kameraani, mutta se kuvasi vain 9min. 3. Päätin kuvata ekalla kameralla uudestaan, mutta muistikortti meni tilttiin... Lähdin sitten kotiin :)

-Marko Vihriä-

P.S. Toivottavasti seuraavalla kerralla osaan kuvata ja muistan noi kaikki selitykseni.

Language
suomi

Lähettänyt sami sainio : Ti, 09/24/2019 - 11:25

Hei,

Paikataan tuota minun kommenttia :) naamalla.

Oma katse ei taida todellisuudessa paljoa tuota ylemmäs yltää.

:)

Language
suomi