RX Moto avaa ovensa

Sami Pöllänen (vas.) ja Eeli Takatalo avaavat tänään Vantaalle uuden RX Moto Oy:n.
Kuva
RX Moto tiedotus
Uusi KTM- ja Husqvarna-kauppias RX Moto Oy avaa ovensa sunnuntaina Vantaalla.

Pääkaupunkiseudulle avautuu tänään uusi moottoripyöräliike, kun RX Moto Oy avaa ovensa Vantaan Vauhtipuistossa (Katriinantie 31, Vantaa). RX Moto Oy toimii KTM:n ja Husqvarnan jälleenmyyjänä ja tulee keskittymään molempien merkkien offroad- ja katupyöriin. Yrityksen taustalla ovat pitkän linjan moottoripyöräharrastajat Sami Pöllänen ja Eeli Takatalo. Molemmilla on vahva tausta moottoriajoneuvojen vähittäiskaupasta ja maahantuonnista, kuten myös kilpailemisesta niin enduron kuin motocrossin parista.

- Pitkän laskusuhdanteen jälkeen moottoripyörien myynti on kääntynyt nousuun ja markkinajohtaja merkin kanssa on tietenkin mukava tehdä yhteistyötä. Mitään poppakonsteja menestykseen ei ole, vaan kovaa työtä ja nöyrää asennetta tekeminen vaatii, Pöllänen pohtii.

RX Moto toimii läheisessä yhteistyössä Vantaan Moottorikerhon kanssa.

- Aloitamme toiminnan väliaikaisista tiloista Vantaan Vauhtipuistossa ja siirrymme uusiin isompiin tiloihin noin vuoden kuluttua, Takatalo paljastaa.

Myymälä avaa ovensa tänään ja on auki Vantaan motocrossradan aukioloaikojen puitteissa. RX Moton tuotevalikoimiin kuuluu alkuperäisten KTM- ja Husqvarna-tuotteiden lisäksi myös ajovarusteet, voiteluaineet, renkaat ja muut tarvikkeet. Yrityksen verkkokauppa on tällä hetkellä rakenteilla ja avautuu huhtikuun alussa.