RX Moto aloittaa Husqvarna ja GASGAS -sähköpolkupyörien jälleenmyyjänä

Teksti
Kuva
Tiedote
Viime vuonna toimintansa aloittanut RX Moto Oy aloittaa alkuvuonna 2022 Husqvarna ja GASGAS -merkkisten sähköpolkupyörien jälleenmyyjänä Pääkaupunkiseudun ja Turun alueella.

RX Moto Oy aloitti toimintansa Vantaalla Maaliskuussa 2020 ja on jo nyt noussut yhdeksi Suomen suurimmista moottoripyörien vähittäismyyjistä. Yrityksen valikoimiin kuuluu tällä hetkellä KTM, Husqvarna ja GASGAS -merkkisten uusien moottoripyörien jälleenmyynti, sekä käytetyt moottoripyörät, varaosat, tarvikkeet sekä varusteet. Yhtiö laajentaa toimintaansa ja on allekirjoittanut jälleenmyyntisopimuksen Husqvarnan ja GASGAS sähköpolkupyörien ja alkuperäisten varaosien jälleenmyynnistä Pääkaupunkiseudun ja Turun alueilla.

- Sähköpolkupyörien myynnin aloittaminen on meille varsin luontainen askel laajentaessamme toimintaamme. Yhteistyömme KTM, Husqvarna ja GASGAS moottoripyörien kanssa on lähtenyt vauhdilla käyntiin ja saman konsernin sähköpolkupyörät ovat erittäin tervetulleita valikoimaamme, kertoo Sami Pöllänen RX Motosta.

- Sähköpolkupyöriemme myynti on kovassa kasvussa ja Suomen kasvavaa markkinaa vauhdittaa erityisesti työsuhdepyöräedun tuoma veroetu. Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme RX Moton osaksi kasvavaa verkostoamme. Husqvarnalla on sähköpolkupyörissä jo nyt vankka asema, kun puolestaan GASGASin tuomme uutena merkkinä Suomen sähköpyörämarkkinoille 2022-mallivuoden myötä, toteaa PIERER E-Bikes Scandinavian maajohtaja Kimmo Hurri.

Pääkaupunkiseudulla RX Moton toiminta laajenee keväällä 2022 yrityksen muuttaessa parhaillaan rakenteilla oleviin uusiin toimitiloihin Helsingin Konalassa. Uusien toimitilojen myötä asiakkaille on tarjolla täyden palvelun moottoripyörätalo myynnin ja huollon osalta. Turun alueen osalta neuvottelut uusista liiketiloista on parhaillaan käynnissä ja jälleenmyynti alkaa alkuvuoden 2022 aikana.