Roczen: ”Rahalla on merkitystä, mutta haluan olla myös onnellinen”

Ken Roczen otti vakuuttavan voiton Pariisin supercrossissa, mutta vieläkään ei ole tiedossa missä saksalainen ajaa ensi kaudella.
Kuva
Pariisi SX tiedotus
Ken Roczen jatkaa sopan sekoittamista, testatessaan maanantaina Barcelonassa uutta Stark Vargia.

Ken Roczen on testannut aktiivisesti eri pyöriä ensi kauden tiimoilta. Jo aiemmin saksalainen testasi Yamahan ja Kawasakin kalustoa, ja viikkoa ennen Pariisin supercrossia mies testasi HEP Suzuki-tiimin kalustoa. Pariisin supercrossissa Roczen näytti vauhtinsa ja ajoi kisan voittoon yksityistiimin Hondalla. Pariisista suoraan Roczen suuntasi Espanjaan, jossa hän testasi maanantaina Stark Varg -sähkömoottoripyörää. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä tämä testi ei liittynyt millään tavalla hänen ensi talven supercrosskalustoon, mutta Roczen sai ainakin jälleen koko maailman motocrossmedian huomion.

Se millä Roczen sitten ajaa tulevalla supercrosskaudella, on tällä hetkellä vielä epäselvää. Tai ainakaan julkisuudessa kyseistä tietoa ei ole. Pariisin supercrossin jälkeen Roczen kertoi tilanteestaan seuraavasti Steve Matthesille.

- Olen tyytyväinen Genuine Honda -tiimiin, jossa ajoin täällä ja myös kaksi WSX-sarjan osakilpailua. He ovat ehdottomasti yksi varteenotettava vaihtoehto ensi vuoden tiimiksi. Tulen olemaan todella kiireinen pari seuraavaa viikkoa, kun selvittelemme missä ajan. Rahalla on tietysti myös merkitystä, mutta haluan olla myös onnellinen tiimissä, Roczen kertoi.

Alla video Roczenin Stark Varg testistä.