Raikas uusi ulkonäkö GASGAS:n sähköisille tasapainopyörille

Teksti
Kuva
GASGAS
GASGAS replica-mallit saivat päivityksen vuodelle 2022.

Olemme sanoneet sen ennenkin, mutta sanomme sen nyt uudestaan... Aloita nuorena äläkä unohda hauskanpitoa! GASGAS takaa seuraavan sukupolven kuljettajille parhaan mahdollisen alun. Ylpeänä voimme kertoa, että yhteistyömme Stacyc™ kanssa jatkuu jälleen tänä vuonna ja sen kunniaksi annoimme sähköisille tasapainopyörille uuden ilmeen. Pitäydymme tutuissa 12eDrive- ja 16eDrive -malleissa, joten vuoden 2022 pyörissä on edelleen 3 tehoasetusta ja säädettävä satulan korkeus, mutta lisänä tuore ulkonäkö.

  • GASGAS sähköiset tasapainopyörät saavat uuden ilmeen
  • Täydellinen vaihtoehto, jolla kokeilla kaksipyöräisiä ensikertaa turvallisesti
  • Täyttä hauskanpitoa 60 minuutiksi

Molempien mallien akut latautuvat todella nopeasti ja hauskuutta riittää tunniksi. Jokainen pystyy säätämään pyörää lapsen kasvutahdin mukaan, jotta jokainen nuori kuljettaja pystyy ensisijaisesti kehittämään tasapainoaan. Tämä takaa turvallisen tavan aloittaa elämä kaksipyöräisten parissa.

Pienin pyörämme, GASGAS Replica 12eDrive, on täydellinen valinta pienimmille kuskeille, jotka haluavat kokea ensi kosketuksen kaksipyöräisiin. Pyörässä on 13” säädettävä satula, sekä 12” renkaat. 12eDrive on epäilemättä paras mahdollinen pyörä harjoitella turvallisesti eteenpäin rullaamista sekä tasapainoilua.

GASGAS Replica 16eDrive on isommille ja kokeneemmille kuljettajille, jotka ovat valmiita kokeilemaan haastavampia ajoalustoja. Tämä pyörä selviää vaikeammistakin maastoista sen 16” renkaiden sekä vahvan alumiinirungon ansiosta.

Molempiin pyöriin on saatavilla valikoima etunumerokilpiä, jotta jokainen voi suunnitella oman 12eDrive:n tai 16eDrive:n. Etunumerokilvistä löytyy esimerkiksi #51, joka sopii täydellisesti supercrosstähden Justin Barcian kannattajille. Mikäli fanitat extreme enduroa valintasi saattaa olla #111 Taddy Blazusiak. Olemme myös lisänneet valikoimaan numeron #1 kaikille tuleville mestareille.

Olemme todella innoissamme, kun pystymme edelleen tarjoamaan teille GASGAS Replica sähköisiä tasapainopyöriä sekä turvallisen tavan aloittaa uusi harrastus kaksipyöräisten parissa. Kun lapsi taitaa täydellisesti sähköisellä tasapainopyörällä ajamisen on seuraava askel siirtyä GASGAS MC-E 5 –malliin ja jatkaa kehittymistä.

Alla video pyöristä täydessä toiminnassa.