Pohjola voitti vetoomusistuimessa

Eemil Pohjola on sittenkin Panssari CC:n voittaja.
Kuva
Jani Hovi
Eemil Pohjolan vetoomus on hyväksytty vetoomusistuimessa ja näin Pohjola saa pitää Panssari CC:n voittonsa.

Eemil Pohjola sai Panssari CC:ssä tuomariston langettaman viiden minuutin aikasakon varikolla ajetun ylinopeuden perusteella. Pohjola jätti asiasta vetoomuksen kahdella perusteella. Ensinnäkin ylinopeutta ei ollut todettu kuin silmämääräisesti ja toiseksi Pohjolaa ei ollut kutsuttu tuomariston kuultavaksi ennen aikasakon langettamista.

Varikkoylinopeus

Vetoomusistuin on käsitellyt asian ja hylännyt Pohjolan vetoomuksen varikkoylinopeuden osalta. Vetoomusistuin lausuu perustelunaan, että osapuolten selvitykset ovat keskenään ristiriitaiset ja vetoomuksen perustelut ovat epäselvät ja epämääräiset. Vetoomusistuimen ratkaisu on äänestystulos, äänten mennessä tasan 2-2, jolloin puheenjohtajan ääni ratkaisi asian.

Kilpailijan kuuleminen

Vetoomusistuin lausuu perustelunaan, että kilpailijan oikeusturvaa on loukattu siitä huolimatta, että osapuolten näkemykset ja selvitykset ovat keskenään ristiriitaiset. Näin vetoomusistuin katsoo oikeaksi hyväksyä vetoomuksen. Vetoomusistuimen ratkaisu on yksimielinen.

Näin Pohjolan vetoomus on hyväksytty. Kilpailun lopullisia tuloksia on muutettava ja Pohjolalle langetettu 5 minuutin aikarangaistus on poistettava.

Kommentit

Lähettänyt Arto Saarinen : Pe, 06/18/2021 - 16:57

Oikein!. kultamitali ja pisteet sille jolle ne kuuluukin....

Kieli
suomi

Lähettänyt Peteri Suomalainen : Pe, 06/18/2021 - 20:21

hylännyt Pohjolan vetoomuksen varikkoylinopeuden osalta. vaikka oikeus toteutuikin, särähtää simään tuo edellä mainuttu, kun ei ollut mitään dataa

Kieli
suomi

Lähettänyt Mikko Virtanen : Pe, 06/18/2021 - 21:40

Takaisin sääntö talutettava, kävellen tai juosten,  ei tuu kiistaa...

Ja onnittelut empulle!

Kieli
suomi