Pohjola SE-Teamin väreihin

Santeri Enjala toivotti Eemil Pohjolan tervetulleeksi tiimiin.
Kuva
SE-Team tiedotus
Eemil Pohjola ajaa alkavalla endurokaudella SE-Teamin väreissä Hondan ohjaimissa.

Viime kaudella enduron Suomen mestaruuden E2-luokassa voittanut Eemil Pohjola nähdään tällä kaudella Hondan ohjaimissa. Suomen mestaruuden lisäksi Pohjola voitti myös Päijänteen Ympäriajon, sekä enduron henkilökohtaisen –ja joukkue Euroopan mestaruudet. 26-vuotias Pohjola tulee ajamaan tänä vuonna enduron SM-sarja, sekä valikoituja EM- ja MM-osakilpailuja SE-Teamin väreissä.

- Olen seurannut jo vuosia Pohjolan uraa . Olenkin nyt todella innoissani, että saan tiimiin näin menestyneen ja motivoituneen kuljettajan kuin Pohjola on, SE-Teamin omistaja Santeri Enjala kertoo.

Pohjola hyppää ensimmäistä kertaa uransa aikana nyt 450-kuutioisen pyörän ohjaimiin, kun hänen kilpailukalustonaan toimiin Honda CRF450R –pyörä.

- Halusin vaihtelua touhuun ja en ole ikinä ajanut isolla nelarilla. Kerran olen päässyt testaamaan pyörää ja se tuntui kyllä hyvältä, Pohjola kertoi.

Pohjolan talven tähtäin on myös selvillä.

- Treenaan koko talven Suomessa ja tähtäin on Päitsissä, jonka haluan voittaa tänäkin vuonna. SM-sarja on muutenkin päätähtäin minulla, mutta tulen ajamaan ainakin Ruotsin ja Viron MM-kisat, sekä ehkä myös yhden muun. EM-sarja on vielä auki, sillä tänä vuonna sen kiertäminen on haastavaa, kun kilpailut ovat melkoisen kaukana. MM-sarja olisi tietysti mukava ajaa kokonaan, mutta tiimipaikkoja on vähän. Tarjolla on ainoastaan ostopaikkoja, enkä koe sarjan kiertämistä niissä järkevänä tässä vaiheessa uraani. Sen sijaan haluaisin ajaa jotain yksittäisiä isoja kilpailuja, kuten esimerkiksi Novemberkåsanin, Pohjola päätti.