Nummelassa ei ajeta U20-luokkaa

Nummelassa ei jaeta U20-luokan SM-pisteitä.
Kuva
Jani Hovi
Valitettavat sekaannukset kilpailukalenterin ja kilpailun lisämääräyksien välillä jatkuvat. Tänään julkaistiin tieto, että lisämääräyksestä poiketen Nummelassa ei ajeta U20-luokan SM-kilpailua.

Enduron SM-sarjan jatkuu viikon kuluttua Nummelassa. Tänään kilpailun järjestäjät julkaisivat tiedotteen, jonka mukaan kisassa ei jaetakaan U20-luokan SM-pisteitä, vaikka näin SML:n hyväksymässä lisämääräyksessä lukeekin. Alunperin endurokalenteriin ei ole merkitty Nummelan kohdalle U20-luokkaa, joten vaikka virallisessa lisämääräyksessä luokka onkin mainittu, ei pisteitä jaeta.

Kaikki varmasti muistava cross countryn osalta päinvastaisen asian, jossa Vesivehmaan kilpailu oli merkitty kilpailukalenteriin SM-kisaksi, mutta lisämääräyksessä ei oltu asiaa ilmoitettu. Tuolloin SML:n hallitus päätti, että lisämääräys oli määräävässä asemassa, eikä pisteitä jaettu sen takia.

 

Tässä Nummelan Moottorikerhon tiedote kokonaisuudessa:

TIEDOITE KOSKIEN ENDURON SM-KILPAILUA NUMMELASSA 17.8.2019 , LUPANUMERO 102/EN/19

Kilpailun lisämääräyksessä on SM-luokaksi määritelty muiden luokkien ohella myös U20 Nuorten SM-luokka. Eri yhteyksissä julkaistussa kauden 2019 kilpailukalenterissa tätä Nummelan MK:n kilpailua ei kuitenkaan ole merkitty U20 SM-kilpailuksi.

Kilpailun tuomaristo on tänään pitämässään puhelinkokouksessa päättänyt muutoksesta kilpailun lisämääräykseen siten että U20 ei ole kilpailuluokkana tässä kilpailussa.

Kilpailun järjestäjä pahoittelee tapahtunutta virhettä ja pyytää U20 luokan kuljettajia huomioimaan nyt tehdyn muutoksen.