Musquin Pariisin kuningas

Marvin Musquin oli liian nopea tänään muille.
Kuva
Tiedote
Marvin Musquin voitti kaiken mahdollisen tänään Pariisissa ja hän otti King of Paris -tittelin itselleen jo kolmannen kerran.

Legendaarinen Pariisin supercross kaasuteltiin tänään La Defence Areenalla. Poikkeuksellisesti vain yhden päivän mittaista kilpailua oli saapunut seuraamaan 20 000 ihmistä ja he pääsivätkin hurraamaan omilleen. Red Bull KTM -tiimin Marvin Musquin palasi kotiyleisön eteen voitokkaasti. Musquin voitti ensin Superpole -kilpailun, jossa kuljettajat ajoivat kierroksen mittaisen aika-ajon. Musquin hallitsi myös illan kolmea varsinaista kisaerää ja hänet hän nousikin illan päätteeksi korkeimmalle korokkeelle. Toiseksi korkeimmalle korokkeelle nousi Musquinin maanmies Cedric Soubeyras. Soudeyras taisteli illan jokaisessa finaalissa tiukasti Justin Braytonin kanssa ja etenkin viimeisessä finaalissa kaksikon kamppailu oli hienoa seurattavaa. Soudeyras piti kuitenkin pintansa ja ajoi viimeisessä finaalissa toiseksi, kuitaten samalla totaalin kakkossijan. Brayton oli kokonaiskilpailun kolmas.

Huonoimmin illan aikana kävi Romain Febvrelle. MXGP-luokan MM-sarjassa toiseksi sijoittunut Febvre näytti alkuillan aikana, että supercross sujuu häneltä myös hienosti. Illan toisessa finaalissa hän oli startin jälkeen toisena, mutta teki ajovirheen heti finaalin alussa ja lensi rajusti maahan. Huhujen mukaan Febvren reisiluu olisi murtunut.

MX2-luokassa Kyle Peters voitti kaikki kolme erää.

Alla tulokset.