Mielonen voittoon Hyvinkäällä

Janette Mielonen oli naisten luokan nopein kuljettaja Hyvinkäällä.
Kuva
Jani Hovi.
SE-Teamin Janette Mielonen kaasutteli naisten SM-luokan voittoon Hyvinkäällä.

Hyvinkään SM-enduro käynnistyi aamulla 8:30, kun reitille starttasivat ensimmäiset kuljettajat. Aamulla matkaan pääsi naisten SM-luokan lisäksi myös C, V40- ja V50, V60- ja V70-luokat. Auringonpaisteessa ajettu aamupäivä käsitti yhteensä kaksi kierroista, kierroksella ollen kolme maastokoetta.

Naisten SM-luokassa kovinta vauhtia piti Janette Mielonen. Mielonen oli selvästi päivän nopein kuljettaja, mutta päivän kolmannen maastokokeen ongelmat tekivät pelistä mielenkiintoisen. Mielonen teki siellä ajovirheen ja menetti lähes 50 sekuntia aikaa. SE-Teamin kuljettaja kuitenkin kiristi jälleen toisella kierroksella ja ajoi lopulta voittoon 51 sekunnin turvin ennen Viivi-Maria Mäkistä. Kärkikaksikko olikin omilla lukemillaan, sillä kolmanneksi ajanut Iina Turkki jäi voitosta jo lähes neljä minuuttia. Hanna-Riikka Oikari oli neljäs ja Riina Lampinen viides.

C-luokan voitto meni Ukko Laaksoselle, 50 sekunnin erolla Jere Karjalaiseen. Oskari Vuori oli luokan kolmas. Kärkikolmikko nostettiin suoraan B-luokkaan.

ukko laaksonen 2022

Ukko Laaksonen.

V50-luokkaa hallitsi Sami Ikonen. Kangasalan miehen voittomarginaali oli reilut kaksi minuuttia. Toiseksi ajoi Jari Nurminen ja kolmanneksi Marko Erving.

V60-luokassa voitto meni Karri Tikkaselle, ennen Juha Piiroista ja Kari Partasta.

Kuntoluokassa Aku Mannila kaasutteli voittoon, ennen Timo Anttilaa ja Jukka Lankista.

Iltapäivällä Hyvinkäällä ajetaan yleisen luokan kilpailu