Mertsalmella tasainen kisaviikonloppu

Kuva
Mertsalmen tiedotus
Yhdestoista sija tuli tutuksi Hanna Mertsalmelle tänä viikonloppuna Pärnussa.

Naisten motocrossin EM-sarja jatkui viikonloppuna Pärnussa, Virossa. Sarjaa kiertävä Hanna Mertsalmi oli jälkeen pitämässä Suomen värejä yllä kilpailussa. Mertsalmi kaasutteli lauantaina aika-ajoissa sijalle 11. ja samalla sijalla hän oli myös karsintaerässä. Varsinaiset kisaerät ajettiin tänään ja niissä molemmissa Mertsalmi kaasutteli myös sijalle 11.

- Ajo meni paremmin kuin kahdessa ensimmäisessä kisassa ja olo oli rennompi muutenkin, mutta tietty kehitettävää on paljon. Kierrosajasta pitäisi pystyä nipistämään vielä sekunteja pois.  Rata oli melko nopea koko viikonlopun ajan, kun kuljettajien määrä oli kaikissa luokissa vähäinen, eikä rata kulunut kovinkaan paljoa. Itselle sopisi varmaan paremmin vähän kuluneempi rata mutta kaikille se on sama. Hyvillä mielin olen ehjän viikonloppu jälkeen. Kehitystä on kuitenkin tullut, Mertsalmi kertoi.

Seuraavasti Mertsalmi suuntaan Imatralle TOP250-kilpailuun. Sen jälkeen hän pääsee ajamaan myös naisten Suomen Cupin kilpailun Orimattilassa, ennen Ruotsin, Ranskan ja Tanskan EM-kilpailuja.