Maailmanmestarit Salminen, Hermunen, Remes, Aro ja Mattila lähtöviivalla

Juha Salminen nähdään tositoimissa lauantaina.
Kuva
Jani Hovi
Huomenna kaasuteltava Kanteleen Endurance kerää lähtöviivalle todella nimekkään kuljettajajoukon.

Historian ensimmäistä kertaa järjestettävä Kanteleen Endurance kerää mukaan 63 kolmihenkistä joukkuetta. Kilpailussa kierretään 10 kilometrin mittaista peltolenkkiä kuuden tunnin ajan. Kilpailun idea on se, että joukkueesta on koko ajan joku radalla ja kello käy koko kuuden tunnin ajan. Normaalin CC:n tapaan kilpailun voittaa joukkue, joka on ajanut eniten kierroksia.

Kilpailu kerää mukaan poikkeuksellisen paljon maamme entisiä maailmanmestareita. Juha Salminen lähtee mukaan kilpailuun yhdessä Kimmo Hurrin ja Antti Hellstenin kanssa.

- Edellisen kerran ajoin kilpaa muistaakseni joskus vuonna 2014, kun olimme samalla joukkueella ajamassa Kärme Kustaalla. Silloin meillä jäi kisa kesken, kun Kimmolla (Hurri) kramppasi joka paikka niin pahasti, ettei hän pystynyt jatkamaan. Me ajoimme tuolloin Antin (Hellsten) kanssa kisan kyllä kaksin maaliin. Toivottavasti Kimmo pystyy huomenna ajamaan maaliin asti, nauraa enduron 13-kertainen henkilökohtainen maailmanmestari Juha Salminen.

Eero Remes ja Mauno Hermunen ajavat samassa joukkueessa ja heidän kanssaan kolmantena kuljettajana joukkueessa on Esa Koskinen. Samuli Aro nähdään kilpailussa Mika Tammisen ja Ukko Laaksosen muodostamassa joukkueessa. Jari Mattilan joukkueessa ajavat puolestaan Sami Karhu ja Mika Vuorio.

Lisäksi lähtöluettelosta löytyvät mielenkiintoisina niminä myös aktiiviuransa jo lopettaneet Oskari Kantonen ja Eeli Takatalo.

Kilpailu käynnistyy huomenna kello 9:00 ja päättyy kello 15:15. Kilpailupaikan osoite on Myrskyläntie 707, Pukkila. Alueella tulee noudattaa yleisiä koronavirusepidemian määräyksiä.

Kilpailun lähtöluettelo.