Lettenbichleristä mestari

Manuel Lettenbichler kruunattiin WESS-sarjan mestariksi ennen Alfredo Gomezia ja Jonny Walkeria.
Kuva
Future7media
Manuel Lettenbichler kruunattiin tänään WESS-sarjan mestariksi kotiyleisön silmien edessä.

WESS-sarjan päätöskilpailu kaasuteltiin tänään Saksassa, GetzenRodeon muodossa. Yli 10 000 saksalaista fania saapui paikalle katsomaan, kun Manuel Lettenbichler kruunattiin sarjan mestariksi.

Lettenbichlerille riitti tänään mestaruuden varmistamiseksi se, että hän olisi päässyt mukaan iltapäivän finaaliin. Saksalainen ei lähtenyt kuitenkaan varmistelemaan, vaan täräytti karsinnan voittoon ja näin ollen mestaruus ratkesi heti. Tämä ei kuitenkaan riittänyt Lettenbichlerille, vaan hän kruunasi kautensa ottamalla voiton myös iltapäivän finaalista. Tiukkojen vaiheiden jälkeen toiseksi nousi viimeisellä kierroksella Alfredo Gomez ja Taddy Blazusiak jäi kolmanneksi. Billy Bolt oli neljäs ja Pol Tarres viides. Lettenbichlerin jälkeen kakkoseksi sarjassa tuli Gomez ja kolmanneksi Jonny Walker.

GetzenRodeossa oli mukana myös Aleksi Vilkko, joka oli tänään aamun karsinnassa 43. Kun finaaliin pääsi 20 nopeinta kuljettajaa, päättyi Vilkon kilpailu karsintaan.

- Lähdin vähän kuumeisena reitille ja jo 10 minuutin ajon jälkeen kädet rupesivat tärisemään, eikä olo ollut hyvä. Huollossa sitten sain Aspirinin ja se vähän helpotti. Mutta joka kerran kun yritti vähän jotain erikoisempaa, ei kroppa lähtenyt mukaan kun olo oli niin heikko, Vilkko kertoi.