Lawrence jälleen voittoon

Jett Lawrence vahvisti pistejohtoaan.
Kuva
Honda
Jett Lawrence otti toisen peräkkäisen voiton ja vahvisti pistejohtoaan Monster Energy Supercross-sarjassa.

Protectice Stadium Birminghamissa isännöi historian ensimmäisen kerran supercross-sarjan osakilpailua. Valitettavasti katsojat eivät päässeet näkemään tällä kertaa näyttävää kilpailua, sillä pehmeä ja helpohko rata ei tarjonnut paljon ohituspaikkoja ja monin paikoin kisaaminen meni perässä ajeluksi.

450-kuutioisten finaalin startissa Jett Lawrence nappasi kärkipaikan nimiinsä ja ajoikin muilta karkuun. Cooper Webb oli startin jälkeen kakkosena ja ajoi tuolla sijalla myös koko finaalin ajan. Maalissa kolmantena oli Ken Roczen, joka oli ainoa kuljettaja, joka pystyi finaalin aikana parantamaan merkittävästi sijoitustaan. Chase Sexton oli startin jälkeen neljäntenä ja ajoi tuolla sijalla myös maaliin, Justin Cooperin ollessa viides. Eli Tomac oli startin jälkeen 11. ja maalissa mies oli seitsemäs.

Lawrence johtaa sarjaa nyt 13 pisteen turvin ennen Webbiä. Sexton kolmantena, mutta on jo 20 pistettä Lawrencen takana. Tomac on puolestaan kuuden pisteen päässä Sextonista.

250-kuutioisissa Tom Vialle ajoi uransa toiseen voittoon, voittaen viime viikonloppuna uransa ensimmäisen kilpailun. Samalla Vialle nousi sarjan kärkeen pisteen turvin, ennen toiseksi ajanutta Cameron Mcadoota. Seth Hammaker oli illan kolmas. Sarjaa johtanut Max Anstie joutui keskeyttämään finaalin, hänen pyöränsä rikkouduttua.