Kytösellä ehjä paluu kilpailuiden pariin, Puhakaisella oli tilanteita

Teksti
Kytösen lentoa Italiassa.
Kuva
Dario Agrati
Roni Kytönen palasi viikonloppuna kilpailuareenoille, kun Italian mestaruussarjan päätös viikonloppu ajettiin Boario Termessä. Kilpailussa mukana oli myös Samuli Puhakainen.

Kytönen ajoi eilen avauspäivänä sijalle 22. ja oli tänään muutaman pykälän paremmin 20., kun voittoon tänään Italian Andrea Verona.

- Aika lailla niin kun eilinenkin päivä. Ensimmäisellä kierroksella jäin vähän crossilla, kun kukaan ei halunnut lähteä kastellulle crossiradalle, niin menin sitten ensimmäisenä. Endurotestin ajo oli taas koko päivän aika varmaa ajamista. Viimeisellä kierroksella yritin taas kovemmin, mutta sitten tuli kaksi kaatumista helpossa kohdassa. Jaksoin ihan hyvin ajaa ja se oli positiivista, mutta totta kai vauhtia täytyy saada lisää ja lisä kautta ajaminen on myös rankempaa, Kytönen kertoi.

Samuli Puhakainen oli lauantaina 21. ja sunnuntaina 22.

- Tilanteitahan tuossa tuli päivän mittaa, mutta positiivista oli, etten kaatunut kertaakaan. Nyt sitten suunnataan katseen viimeisiin MM-sarjan osakilpailuihin, joissa olisi tarkoitus saada pykälää parempaa ajamista aikaiseksi, Puhakainen kertoi.

d

Samuli Puhakaisen menoa Italiassa. (Kuva: Cristiano Morello)

Enduron MM-sarja kaksi viimeistä kilpailuviikonloppua ajetaan Portugalissa ja ensimmäinen niistä kilpaillaan syys-lokakuun taitteessa.