Kullas vaihtaa väriä

Harri Kullas jatkaa ensi kaudella tutussa Cab Screens MX-tiimissä, mutta tiimi vaihtaa pyörämerkkinsä ensi kaudelle.

Lähes 10 vuoden ajan toiminut Cab Screens MX-tiimi ottaa askeleen eteenpäin ja siitä tulee Yamahan virallinen kisatiimi Britanniassa. Tiimin väreissä ajaa ensi kaudella MX1-luokassa Harri Kullas ja Dan Thornhill, sekä nuorten luokassa 125-kuutioisella pyörällä Joe Brookes. Näin ollen Kullas tekee paluun Yamahan väreihin, jolla aloitti myös MM-uransa kymmenen vuotta sitten.

- Olen iloinen kertoessani, että jatkan uraani Cab Screens MX-tiimissä Yamahalla. Olen todella innoissani vaihdosta Yamahan väreihin. Minulla on hienoja muistoja siitä, kun aloitin GP-urani Yamahalla vuonna 2010. En malta odottaa sitä, että pääsen sinisen pyörän päälle testien merkeissä parin viikon kuluttua, Kullas kertoi sosiaalisessa mediassa.

- Tämä on unelmien täyttymys minulle. Pääsy Yamahan viralliseksi kisatiimiksi Yamaha UK:n ja Crecent Yamahan tuella on mahtava tilaisuus koko tiimille. Me olemme työskennelleet uskomattoman kovaa jo lähes kymmenen vuoden ajan päästäksemme tähän pisteeseen. Meillä on hieno tiimi kasassa ensivuodeksi, jossa on sekä nuoruutta, että myös kokemusta, Cab Screens MX-tiimin omistaja Lee Webber kertoi.