Kullas: ”Toivottavasti löydämme pyörään vahvempia osia, jotta se kestää maaliin asti”

Kuva
Cult Moto / Cab Screens Crescent Yamaha
Harri Kullaksen kauden avaus meni täysin penkin alle, kun mies keskeytti avauskilpailun kaikki kisaerät.

Harri Kullas avasi kisakautensa Hawkstone Parkissa sunnuntaina, mutta kilpailu ei todellakaan mennyt toivotulla tavalla. Kullas nimittäin keskeytti kaikki kolme kisaerää teknisten vikojen vuoksi.

- Meidän oli tarkoitus testata uutta kisapyörää kilpailutilanteessa ja löysimmekin paljon pieniä vikoja, jotka täytyy saada jatkossa kuntoon. Ne kierrokset mitä pystyin ajamaan pyörällä, tuntui hyvältä, mutta ajoa sillä pitää saada paljon enemmän alle, Kullas kertoi.

Kullas testaa tämän viikon pyörää Belgiassa ja ajaa viikonloppuna seuraavan kansainvälisen kilpailun Lieropissa, jonka jälkeen hän tekee pyörää koskevia päätöksiä.

-Toivottavasti löydämme pyörään vahvempia osia, jotta se kestää maaliin asti. Katsotaan sitten ensi viikonlopun jälkeen mikä on tilanne. Sen jälkeen teemme päätöksen, lähdemmekö Britannian mestaruussarjan ensimmäisiin kilpailuihin vanhalla pyörällä pyörällä. Saimme uuden mallin myöhään käyttöömme ja varaosia on tällä hetkellä todella vähän saatavilla. Tällä hetkellä aika tuntuu loppuvan ennen ensimmäisiä mestaruussarjan kilpailuja, Kullas päätti.

Kullas ajaa tällä kaudella jälleen päätyökseen Britannian molemmat mestaruussarjat tutussa Cab Screens Crescent Yamaha -tiimissä.