Kullas: ”Täysin yksityiskuljettajana on vaikea jatkaa koko loppukautta Amerikassa”

Kuva
KTM Brasilia
Harri Kullaksen kisaurakka jatkui viikonloppuna Hangtownissa, johon hän saapui Brasiliasta. Nyt mies matkaa takaisin Brasiliaan.

Harri Kullas ei ollut täysin tyytyväinen suoritukseensa viikonloppuna Amerikan motocross-sarjan kauden toisessa osakilpailussa Kalifornian Hangtownissa. Kullas oli ensimmäisessä erässä 15. ja toisessa erässä 13. Viikonlopun totaalissa hän oli niin ikään 13.

- Oli aika pitkä viikko ennen kisaa ja perjantaina illalla meni melkoisen myöhään, ennen kuin sain pyörän valmiiksi kisaa varten. Ensimmäisessä erässä startti oli kohtuullinen, mutta menetin ensimmäisillä kierroksilla sijoituksia. Erän aikana minulla ei muutenkaan ollut täysin hyvä fiilis pyörän suhteen ja teimmekin pieniä muutoksia siihen erän jälkeen. Toisessa erässä pyörä tuntui paremmalta, mutta minulla oli ongelmia takajarrun kanssa. Oma ajonikaan ei ollut toisessa erässä hyvää ja lopussa energiat olivat myös vähissä. Kokonaisuutena kilpailu oli ihan ok. Ei mitenkään hyvä, mutta ei mikään katastrofikaan, kun otetaan huomioon kaikki asiat, Kullas kertoi.

Nyt Kullas suuntaa takaisin Brasiliaan, jossa paikallinen MX-sarja jatkuu jo perjantaina. Luvassa on tuplaviikonloppu, kun perjantain jälkeen kisataan myös sunnuntaina. Tuon kilpailun jälkeen Kullas suuntaa takaisin Amerikkaan.

- Laitoin nyt pyörän kuntoon ja yksi kaverini kuljettaa sen High Pointiin, jossa ajan kahden viikon kuluttua seuraavan kisan. Sen jälkeen jatko Amerikassa on vielä avoinna. Pitäisi löytyä vähän enemmän tukea ja rahaa. Yksityiskuljettajana on todella vaikea jatkaa koko loppukautta. Koko homman pyörittäminen on raskasta kaiken matkustamisen keskellä, Kullas myönsi.

Kommentit

Lähettänyt jani siikamäki : Ti, 06/04/2024 - 10:23

kyllä täytyy ihmetellä että tän tason kuskilla ei ole kunnon sponssia että vois osallistua kisoihin,toivottavasti löytys heti t kale

Kieli
suomi