Kullas osti pyörän Amerikasta ja matkasi Brasiliasta Kaliforniaan

Kuva
KTM Brasilia
Harri Kullaksen aika ei ole käynyt pitkäksi, sillä mies ajoi viikonloppuna Brasilian Arenacross-sarjassa ja tällä hetkellä jo Amerikassa valmistautumassa tulevan viikonlopun kilpailuun.

Harri Kullas jatkaa tulevana viikonloppuna Amerikan unelmansa metsästämistä, osallistuessaan Pro Motocross-sarjan kauden toiseen osakilpailuun Hangtownissa. Viikonloppuna Kullas ajoi Brasiliassa paikallaisen Arenacross-sarjan avauskilpailun, joka ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan.

- Rata oli kovapintaisin ja liukkain missä olen ikinä ajanut, lisäksi se oli myös melkoisen tekninen. Aika-ajot menivät huonosti ja sain huonon starttipaikan eriin. Olin molemmissa erissä startissa viimeisten joukossa, enkä löytänyt mitään luottoa radalle. Turhia riskejä en ottanut ja ajoin tasaisesti erissä seitsemänneksi ja kuudenneksi, Kullas kertoi.

Kilpailun jälkeen Kullas lähti kohti Sao Paulon lentokenttää, mutta tuo matka ei sujunut aivan ongelmitta.

- Ajoimme yöllä kohti lentokenttää ja heti alkuun tiimipomon kaverin auton moottori hieman yski. Lopulta auto pysähtyi keskelle moottoritietä, noin puoli tuntia ennen lentokenttää. Jatkoin sitten siitä matkaa Uberilla kentälle. Sao Paulosta lensin Panamaan ja sieltä sitten San Franciscoon, Kullas jatkoi.

Kullas osti itselleen pyörän Amerikasta ja laittoi maanantaina pyörän harjoituskuntoon.

- Vaimoni ja isäni tulivat tänne Virosta ja toivat tulleessaan iskunvaimentimet ja T-kappaleet pyörään. Lisäksi sain Englannista myös tukea ja lisäosia pyörääni, kuten myös Brasilian tiimiltäni. Mutta ihan yksityiskuljettajana lähdetään kisaamaan, Kullas kertoi.

Kullaksen tulevat viikot ovat täynnä motocrossia ja matkustamista. Tänä viikonloppuna hän ajaa Hangtownissa, mutta matkustaa heti sen jälkeen takaisin Brasiliaan. Siellä on vuorossa seuraavana viikonloppuna paikallisen motocross-sarjan osakilpailu, jossa ajetaan kaksi erää viikonlopun molempina päivinä. Sen jälkeen Kullas suuntaa takaisin Amerikkaan ja ajaa High Pointin kilpailun, mikäli saa järjestymään kuljetuksen pyörällään kilpailuun. High Pointin jälkeen Kullas suuntaa taas takaisin Brasiliaan, missä on vuorossa Arenacross-sarjan seuraava kilpailu.

Kommentit

Lähettänyt jani siikamäki : Ti, 05/28/2024 - 21:55

hienoa,no nyt o kunno mennoo,on mitä seurata,tätä on odotettu,toivottavasti sujus hommat

Kieli
suomi

Lähettänyt anamint minths : To, 06/20/2024 - 05:30

TE 250 HUSSES APPEARS TO BE THE SAME VM 2011-13, SO IF YOU CAN FIND ONE NEW OR USED, PLEASE OFFER T KALE

pm: geometry dash subzero
 

Kieli
suomi