Kullas onnistuneen ajon jälkeen takaisin USA:n radoille

Kuva
KTM Brasilia
Harri Kullas nähdään jälleen tulevana viikonloppuna Amerikan MX-sarjassa. Viime viikonloppuna Kullas onnistui Brasilian sarjassa.

Harri Kullas jatkaa tulevana viikonloppuna kisaurakkaansa High Pointin radalla, jossa kaasutellaan Amerikan Pro Motocross-sarjan kauden neljäs kisaviikonloppu. Kullas matkasi Pohjois-Amerikkaan maanantaina, ajettuaan viime viikonloppuna Brasiliassa paikallisen sarjan kaksi osakilpailua. Kilpailut ajettiin normaalista poikkeavalla formaatilla siten, että perjantaina kaasuteltiin ensimmäisen osakilpailun ensimmäinen erä ja lauantaina tuon osakilpailun toinen erä. Sunnuntaina ajettiin sitten puolestaan viikonlopun toinen osakilpailu molempien erien osalta.

Perjantaina ja lauantain kisaerissä Kullaksella oli tekniikkamurheita ja lisäksi mies kaatui kertaalleen. Kun Kullas ei myöskään löytänyt luottoa omaan ajoonsa, oli tuloksena sijat kuusi ja 10. Sunnuntaille Kullas teki pieni muutoksia pyöräänsä ja ajaminen helpottuikin heti.

- Radat ovat täällä niin erilaisia verrattuna Euroopan tai USA:n ratoihin, että on pakko kokeilla erilaisia asioita ja oppia uutta. Lähdin viimeiseen kisapäivään ottamaan kaiken irti kovasta radasta, sillä tulevana viikonloppuna High Pointissa näyttää olevan myös kuumaa ja varmaan myös kuiva rata, Kullas kertoi.

Päivä sujuikin hyvin ja Kullas voitti ensimmäisen erän hyvän startin jälkeen. Toiseen erään Kullaksen pyörään vaihdettiin uusi kytkin, joka ei toiminut startissa parhaalla mahdollisella tavalla. Kullas kuitenkin teki hyvää nousua erän aikana ja oli ruutulipulla toinen, ollen myös päivän totaalin kakkonen.