Kullas nähdään myös SM-sarjassa, jos kalenterit antavat myöden

Kuva
ArchitechMedia
Harri Kullas ajaa ensikin vuonna työkseen Englannissa, mutta mies saatetaan nähdä myös Suomen kisaradoilla.

Harri Kullas jatkaa ensi kaudella Englannissa Cab Screens Crescent Yamaha -tiimissä ja Kullaksen ohjelmassa on jälleen Britannian molemmat MX-sarjat. Kullaksen tiimikaverina MX1-luokassa tulee ajamaan Jamie Carpenter ja MX2-luokkassa tiimiä edustaa Sam Nunn.

- Olen todella innoissani saadessani jatkaa tutussa tiimissä. Olen viihtynyt Englannin sarjoissa ja olen tullut todella hyvin toimeen tiimin kanssa, joten oli helppo päätös jatkaa täällä, Kullas kertoo.

Englannin kahden sarjan lisäksi Kullas ajaa mahdollisuuksien mukaan myös muita kilpailuja, kuten Viron mestaruussarjaa ja SM-sarjaa.

- En ole vielä nähnyt Viron tai Suomen kisakalenteria, joten en tiedä menevätkö kisat pahasti päällekkäin. Mutta ilman muuta haluan ajaa mahdollisuuksien mukaan myös Virossa ja Suomessa. Sitten ajatuksena olisi ajaa myös pari MM-kisaa, esimerkiksi Lommelissa ja Matterley Basinissa. Normaalisti tammikuussa on kaikki lopulliset kalenterit tiedossa ja silloin teen sitten oman suunnitelmani kauden kilpailuista, Kullas päätti.