Kullas erävoittoon, kisa päättyi kaulan palovammoihin

Kuva
FUS Marsh MX Husqvarna
Harri Kullas palasi loukkaantumisen jälkeen kisaradoille viikonloppuna Ranskassa, jossa hän otti heti ensimmäisen erän voiton. Kilpailu päättyi kuitenkin Kullaksen osalta palovammoihin.

Viikonloppuna Ranskassa Thomer La Sôgnessa kaasuteltiin perinteinen pääsiäismotocross, jossa mukana nähtiin myös Harri Kullas. Kullas tekikin vauhdikkaan paluun kisaradoille, voittamalla kilpailun ensimmäisen erän. Toiseksi erässä ajoi Maxime Desprey ja kolmanneksi Greg Aranda. Kullas otti toisessa erässä startin nimiinsä ja johti erää puoleen väliin asti, kunnes joutui keskeyttämään erän.

- Jäähdyttimen korkki irtosi ja nesteet lensivät syliini. Nestettä lensi myös kaulalleni, johon tuli pienet palovammat. En uskaltanut lähteä pyörällä kolmanteen erään, ettei sama tapahtuisi uudelleen, Kullas kertoi.

Vaikka kaksi viimeistä erää eivät menneet Kullaksen suunnitelmien mukaan, oli hän tyytyväinen kilpailun jälkeen. 

- Kokonaisuutena kilpailu oli todella hyvä ja ajo sujui hyvin kahden ajoviikon jälkeen. Kilpailussa oli kuitenkin hyviä kuljettajia mukana ja pystyin ajamaan heidän kanssa kisaa. Aika-ajot eivät menneet ihan parhaalla mahdollisella tavalla, sillä en ole ajanut niin kovia treenejä vielä olkapääni kanssa, sen jälkeen kun se on parantunut. Olen myös viettänyt monta vuotta japanilaisten pyörien ohjaimissa ja etsin vielä vähän ajotuntumaa itävaltalaisiin pyöriin. Matkaan seuraavaksi Viroon, jossa jatkan testaamista. Sen jälkeen on vuorossa ensimmäinen Adac-sarjan kilpailu, Kullas päätti.

Alla kilpailun tulokset.