Kova kouluttajakaarti Salmisen ajopäivässä

Kuva
Jani Hovi
Saimme tänään varmistettua ensi sunnuntaina järjestettävän Juha Salmisen ajopäivän kouluttajakaartin, joka edustaa Suomen enduroparhaimmistoa.

Ensi sunnuntaina järjestettävässä Juha Salmisen ajopäivässä on mahdollisuus saada ajokoulutusta Suomen endurohuipuilta. Itse 13-kertaisen maailmanmestarin lisäksi koulutuksesta vastaa kolminkertainen maailmanmestari Eero Remes, kaksi kertaa Päijänteen Ympäriajon voittanut Antti Hellsten, viime vuoden E3-luokan Suomen mestari Aleksi Jukola, tänä vuonna E2-luokan SM-hopealle ajanut Lari Jukola ja tietysti enduron Puolan mestari Jari Mattila. Edellä mainitut kouluttajat vetävät koulutusrasteja ja antavat ajovinkkejä pitkin päivää. Luonnollisesti tapahtumassa saa ajaa myös vapaasti erillistä endurolenkkiä.

Juha Salmisen ajopäivä

Xracing OFFROADPro tarjoaa kaikille lehtensä tilaajille ilmaisen ajopäivän, joka on ilmainen myös Kärme Kustaa Enduroon osallistuville kuljettajille. Ajopäivä toimiikin hyvänä valmistautumisena Kustaata varten, sillä siellä saa ajo-oppia muun muassa ylämäkien ajamiseen ja ojan ylityksiin.

Paikkana toimii Miettisen endurolenkki Pornaisissa. Paikalla on myös maahantuojia esittelemässä kalustoaan ja antamassa pyörän säätövinkkejä.

Missä: Miettisen endurolenkki, Iso-Helsontie, 07150 Pornainen

Aikataulu: 3.11.2019. Ilmoittautuminen paikan päällä klo 9 -10 (ei vaadi ennakkoilmoittautumista). Ajaminen käynnistyy klo 10.

Kenelle: Ilmainen kaikille Kärme Kustaalle osallistuville kuljettajille ja Xracing OFFROADPro-lehden tilaajille. (Lehden voi tilata myös paikan päällä. Lehden hinta 75,90/ vuosi).

Muuta: Kaikilla tulee olla liikennevakuutus. Paikalla on myös kioskipalvelut. Tapahtuman FB-sivu löytyy täältä. Mikäli olet tulossa tapahtumaan, käy sivulla ja klikkaa itsesi osallistujaksi (ilmoittautua voi myös paikan päällä).