Kiteelle menestystä Yamaha-kilpailusta

Teksti
Jari Havurinne (vas.) vastaanotti palkinnon Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliikkeen asiakkuus- ja koulutuspäällikkö Reijo Savolaiselta.
Kuva
Tiedote
Yamaha Motor palkitsi tiedonjanoisimmat Yamaha-asiantuntijat ja tällä kertaa menestystä tuli myös Suomeen, kun Kiteen Konediesel Oy:n Jari Havurinne ylsi koko Euroopan kakkoseksi kilpailussa.

Yamaha on vuosien ajan panostanut jälleenmyyjäverkoston ammattitaitoon maailmanlaajuisesti Yamaha Motor Academyn kautta tarjoamalla kaupallista ja teknistä koulutusta Yamaha-tuotteiden kanssa työskenteleville henkilöille. Yamaha Motor Academyn tavoitteena on tarjota Yamaha-jälleenmyyjälle tuotekoulutusta, nykyaikaisia taitojen kehittämismahdollisuuksia ja uusinta tietämystä toimialan parhaan asiakaskokemuksen varmistamiseksi.

Uudistetun Yamaha Motor Academyn ensimmäisen juhlavuoden kunniaksi Yamaha Motor Europe palkitsi kolme eniten kursseja Euroopassa suorittanutta Yamaha-asiantuntijaa. Toiselle sijalle suoritettujen kurssien määrässä ylsi Kiteen Konediesel Oy:n mekaanikko Jari Havurinne huimalla 128 suoritetun kurssin tuloksella.

”Minua motivoi Yamaha Motor Academyn pariin tiedon jano”, voittaja Jari Havurinne kertoo. ”Haluan oppia uutta, nähdä mitä on tulossa ja perehtyä tekniikkaa. Olen suorittanut myös myynnin ja markkinoinnin koulutuksia, jotta ymmärrän paremmin taustaa asiakkaan hankinnan taustalla.”

”Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike on vuosien ajan tehnyt määrätietoista työtä panostamalla verkoston ammattitaitoon, jotta jokaisessa Yamaha-liikkeessä on asiantuntevia ammattilaisia vastaamassa asiakkaiden tarpeisiin”, Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliikkeen maajohtaja Ismo Pohjonen kertoo. ”Palkinto osoittaa hyvin sen kuinka ammattitaitoista ja itseään jatkuvasti kehittäviä henkilöitä Yamaha-verkoston palveluksessa on. ”