Kanteleella jälleen enduropäivä

Teksti
Kuva
Jani Hovi
Kanteleen Krossarit järjestävät 16.6. jälleen enduropäivän harrastajille, joilla on rekisteröity enduropyörä.

Ajopäivänä on tarkoitus kiertää porukalla reittejä, joihin on saatu lupa yhdessä ajamiseen. Sanottakoon heti alussa, että missään näillä reiteillä ei ole lupaa ajaa yleisesti ei ennen eikä jälkeen ajopäivää.

Koko reitin pituus tulee olemaan 125-150 km johon mahtuu monenlaista maastoa, metsäteitä ja pieniä pätkiä julkisiakin teitä. Reitti jaetaan kahteen suurin piirtein yhtä pitkään lenkkiin joiden välissä on ruokailu Kanteleen vanhalla koululla ( Holmankuja 40, Kantele ), Koulu toimii samalla lähtö ja paluupisteenä. Molemmille lenkeille, noin puoleen väliin,  tulee huoltoauto juomatarjoiluineen. Autoihin voi laittaa mukaan omia haluamiaan varusteita jos on tarvetta, samalla välitankkaus on mahdollinen.

Osallistujat on varauduttu jakamaan viiteen ryhmään joissa jokaisessa on mukana reitin tunteva opas. Ryhmät ajelevat itsenäisesti ja voivat esimerkiksi jättää jotain osia väliin jos ryhmä niin päättää.

Tapahtuma ei ole kilpailu vaan enemmän ulkoilupäivän tapainen yhdessä ajelu. Reitti kulkee yleisillä teillä, jossa jokainen vastaa tekemisistään samalla tavalla kuin yleisessä liikenteessäkin. Viimevuoden safarilta tunnelmia löytyy tästä:

Tämän vuoden safarin tarinat tästä

Miten sitten pääsee mukaan?

Jos homma kiinnostaa niin ilmoittaudu maksamalla Kanteleen Krossareiden tilille FI 845361 0020 016764   50,-  9.6.2019 mennessä. Laita viestikenttään nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä ryhmän numero jossa ajat.

Ryhmät on jaettu neljään:

  1. Nopeat (punainen reitti)
  2. Naiset (pinkki reitti)
  3. Harrastelijat nopea (vihreä reitti)
  4. Harrastelijat hidas (sininen reitti)

Osallistumismaksu pitää sisällään ruoat, taukojuomat, oppaat ja huoltoautot.

Kyselyihin vastaa Jari Perttilä 0400 493153 / jariperttila@hotmail.com

Ajelupäivästä tiedottaminen tapahtuu pääasiassa Kanteleen Facebook-sivuston kautta. seuraa siis https://fi-fi.facebook.com/pages/category/Community/Kanteleen-Krossarit-Ry-208544719155689/