Kallonen arvostettuun rooliin

Antti Kallonen ottaa uuden haasteen vastaan.
Kuva
Jani Hovi
Antti Kallonen on nimitetty KTM Groupin offroadkilpailutoiminnan johtajaksi Yhdysvalloissa.

Vuonna 2004 Juha Salmisen matkassa Pohjois-Amerikkaan siirtynyt Antti Kallonen on tehnyt pitkän uran KTM:llä. Vuonna 2006 Kallonen siirtyi vetämään KTM:n offroadkilpailutoimintaa ja onkin tehnyt hienoa työtä urallaan. Nyt hän ottaa askeleen eteenpäin ja Kallosesta tulee koko KTM Groupin offroadkilpailutoiminnan johtaja. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että hänen vastuullaan on KTM:n, Husqvarnan ja GASGAS:n kilpailutoiminta offroadlajeissa (mm. GNCC, enduro, endurocross, WORCS), flat trackissa ja trialissa.

- Odotan innolla, että pääsen laajentamaan toimintaani kolmen merkin, viiden kisatiimin ja 10 lajin puitteissa. Meillä on niin paljon kisatoimintaa Pohjois-Amerikassa, että meidän pitää pystyä tukemaan jokaista tiimipäällikköä ja heidän tiimejään, Kallonen kertoi tiedotteessa.

Kallosen paikan KTM:n offroadtiimin vetäjänä ottaa Tim Weigand, joka siirtyy paikalle Husqvarnan kisatiimistä.

KTM:n moottoriurheilupuolen johtajana toimiva Roger De Coster on tyytyväinen Kallosen uuteen rooliin.

- Kun yhtiömme jatkaa kasvuaan, ensin Husqvarnan brändillä ja nyt GASGAS:in brändillä, meidän koko offroadkilpailutoiminta on seurannut siinä perässä. Offroadlajit, flat track ja nyt myös trial on meillä mukana lajeina ja jonkun täytyy johtaa sitä kokonaisuutta. Antilla on niin paljon kokemusta kaikista offroadlajeista, eikä kukaan muu ole voittanut niin paljon mestaruuksia, joten valinta oli selvä, De Coster kommentoi.