Hyvinkään SuperMX on peruttu

Kuva
Jani Hovi
Valitettavasti SuperMX-sarjan toinenkin kilpailu on jouduttu perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Tänään alkuillalla tuli ilmoitus siitä, että lauantaina Hyvinkäällä ajaa pitänyt SuperMX-kilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Aiemmin jo sarjan ensimmäinen kilpailu Kuopiossa peruttiin samasta syystä. Hyvinkään kilpailuun oli ilmoittautunut reilut 80 kuljettajaa.

Kommentit

Lähettänyt MATTI ORHANEN : Ti, 08/13/2019 - 12:38

Harmi. Tuo kilpailuformaatti olisi katsojille mieleen. 

Language
suomi

Lähettänyt Koskinen Antero : Ke, 08/14/2019 - 07:04

Harmi. Olisi hyvä kun tämä kilpailuformaatti olisi julkistettu samaan aikaan keväällä kuin  SM, liiga yms. kilpailut julkistetaan kalenteriin. Toivottavasti näitä jatkossa järjestetään ja saadaan tarpeeksi osallistujia. Mikä määrä kuljettajia tarvitaan, jotta kisa toteutuu ?  

 

Language
suomi

Lähettänyt Pauli Kauppinen : Ke, 08/14/2019 - 11:50

Harmittava juttu oli tämä ettei konsepti ollut kuljettajien silmissä riittävän houkutteleva muun tarjonnan keskellä. Riittävä kuljettajamäärä per kilpaluokka on 28 kuljettajaa, joten Hyvinkäälle olisi tarvittu neljään luokkaan 112 kuskia jotta ajokaaviosta tulisi järkevä. 
SuperMX on/oli minun promotoima sarja, mutta koska emme saaneet ensimmäisenä vuonna yhtään kilpailua järjestymään niin vetäydyn itse tästä projektista. Mikäli SuperMX:lle löytyy kiinnostunut ja innostunut jatkaja, niin valmiina löytyy mm. Graafinen ilme ja ohjeistus sen käyttöön, hinnastot- ja mediakortit kumppanihankintaan, TV-tuotannon monipuoliset markkinointi- ja tulospalvelugrafiikat, lähes 1000 FB-seuraajaa ja paljon muuta. Hyvän idean esittämällä sopimukseen päästään varmasti. Yhteystiedot kiinnostuneille löytyvät osoitteesta www.livesports.fi.

Language
suomi