Hyvinkään MM-motocrossin virallinen katsojamäärä on julkaistu

Kuva
Jani Hovi
Infront Moto Racing julkaisi Hyvinkään MM-viikonlopun virallisen katsojamäärän.

Lahti Events julkaisi hetki sitten tiedotteen, jossa vahvistettiin Hyvinkään MM-viikonlopun kävijämäärä. Tuo kävijämäärä on MXGP:n promoottorin Infront Moto Racingin mukaan 16 759. Näin ollen voidaan sanoa, että MM-viikonloppu oli kävijämäärän osalta menestys ja toi myös mukavan määrän lipputuloja. Tämän puolestaan pitäisi taata se, että kilpailu järjestetään Suomessa myös jatkossa.

Tässä Lahti Eventsin tiedote asiasta:

 

 

Motocrossin kansainvälinen MM-osakilpailu MXGP Finland veti Hyvinkäälle runsaan yleisön

Motocrossin kuninkuusluokka MXGP kisattiin Hyvinkään Vauhtipuistossa viime viikonloppuna. Hyvinkäällä järjestetyn moottoriurheilutapahtuman tuotannosta vastasi Lahti Events Oy yhdessä kisajärjestelyitä hoitavan Suomen Moottoriliiton kanssa. MM-osakilpailun siirto KymiRingiltä Hyvinkään Vauhtipuistoon tapahtui nopeasti, mutta vaativasta aikataulusta huolimatta siirto sujui erinomaisesti.

MXGP Finlandissa ajettiin viikonloppuna MXGP:n lisäksi MX2-, EMX250-, EMX125- ja EMX Open -luokkien kilpailut ja suomalaisia kilpailijoita nähtiin myös ajamassa eri luokissa. Sunnuntaina tehtiin MXGP-luokan palkintojenjaossa Yamaha historiaa, kunMonster Energy Yamaha Factory Racing -tiimin Glenn Coldenhoff, Jeremy Seewer ja Maxime Renaux nousivat yhdessä podiumille. Hyvinkäällä varmistui myös slovenialaisen Tim Gajserin viides maailmanmestaruus.

Tapahtuman vahvistettu kävijämäärä MXGP:n kilpailu- ja markkinointioikeudet omistavan Infront Moto Racingin mukaan oli 16 759 viikonloppukävijää.  

Tapahtumayhtiö Lahti Events Oy kiittää lämpimästi kaikkia yhteistyökumppaneitaan ja erityisesti Hyvinkään kaupunkia, Hyvinkään moottorikerhoa sekä alueen pelastus- ja poliisiviranomaisia.

”Erityiskiitos kuuluu myös toimitsijoille sekä ratahenkilöstölle ja vapaaehtoisille. Ilman heitä ei näin upea kisa olisi ollut mahdollista”, sanoo toimitusjohtaja Emilia Mäki.