Husqvarnan 2020 offroad-malliston koeajopäivät

Teksti
Kuva
Jani Hovi
Husqvarnan uudet 2020 Motocross- ja Enduromallistot ovat laajasti koeajettavissa elo-syyskuussa ympäri Suomen. Koeajokiertue alkaa 21.8. Mikkelistä ja päättyy 12.9. Pieksämäelle.

Ensimmäistä kertaa koeajo on mahdollista varata etukäteen ja varmistaa, että haluamasi pyörä on ajettavissa sinulle parhaiten sopivaan aikaan. Ennakkovaraus on mahdollista tehdä jokaisen koeajotapahtuman kahdelle ensimmäiselle tunnille, jonka jälkeen pyörät ovat koeajettavissa saapumisjärjestyksessä. Ennakkovaraus sulkeutuu 24h ennen koeajotapahtumaa.

Varauskalenterin löydät tästä linkistä: https://husqvarna-motorcycles.varauskalenteri.fi/

Varattuasi koeajon saat varausvhvistuksen sähköpostitse. Tarkista ennen lomakkeen lähetystä, että nimesi, sähköpostiosoitteesi ja valittu koeajopaikkakunta ja pyörämalli ovat oikein.

HUSQVARNA OFFROAD-KOEAJOKIERTUE

21.8. MIKKELI, KYTÖNEN
Jyhnäharjun motocross-rata klo 15-19, MX & END

22.8. LIEVESTUORE, KARI VEHNIÄINEN RACING
Lievestuoren motocross-rata klo 15-20, MX & END

27.8. RIIHIMÄKI, MP-RACING
Karhin motocross-rata klo 15-19, MX

29.8. SIPOO, RACEPROS
Sipoon motocross-rata klo 16-20, MX & END

3.9. HYVINKÄÄ, MP-RACING
Erkylä klo 15-19, END

10.9. JÄMSÄ, KYTÖNEN
Jämsän motocross-rata klo 15-19, MX & END

12.9. PIEKSÄMÄKI, KONE & TARVIKE M. LEPPÄNEN
Lakeakankaan motocross-rata klo 15-19, MX & END

Koeajot ovat asiakkaille täysin maksuttomia ja avoimia tapahtumia, joissa viihtymisestä vastaavat Husqvarna -jälleenmyyjät yhdessä Husqvarnan maahantuonnin kanssa. Lisätietoa koeajotapahtumista saa paikalliselta Husqvarna -jälleenmyyjältä!

Ota mukaan omat ajovarusteet sekä henkilöllisyystodistus. Alle 18-vuotiaat pääsevät koeajamaan mukana olevan huoltajan luvalla tai vaihtoehtoisesti alaikäisellä koeajajalla tulee olla vanhempien allekirjoittama vastuunvapautus/lupalappu osallistua koeajoon.