Husqvarna 701 -pyörien ajopäivät

Teksti
Husqvarna Motorcycles järjestää 701 Supermoto ja 701 Enduro -mallien omistajille suunnatut ajopäivät elo- ja syyskuussa 2021.

Päivien aikana harjoitellaan 701 Supermoton kanssa radalla ja 701 Enduro -mallien kanssa ajetaan monipuolisilla poluilla.

MAUNO HERMUSEN RATAPÄIVÄ 701 SUPERMOTO -PYÖRIEN OMISTAJILLE 18.8.

Husqvarna 701 Supermotosta saa ilon irti ilmaisessa Mauno Hermusen ratapäivässä. Päivän aikana käydään läpi rata-ajon perusteita ja pyörän käsittelyä Maunon opastuksella ja samalla tähdätään yhä parempiin kierrosaikoihin. Osallistua voivat kaikki Husqvarna 701 Supermoto -mallien omistajat mallivuodesta riippumatta.

Ilmoittaudu mukaan 8.8. mennessä otsikoimalla viestisi "701 Supermoto -ratapäivä" ja lähettämällä seuraavat tiedot osoitteeseen ilmoittaudu@husqvarna-motorcycles.com

-          Nimi
-          Paikkakunta
-          Puhelinnumero
-          Ajokokemus kadulla ja radalla
-          Pyörän vuosimalli
-          Ruoka-aine allergiat

Ajopäivä alkaa ilmoittautumisella kello 10:30 Hyvinkään Vauhtipuiston supermotoradalla osoitteessa Hikiäntie 1507, Hyvinkää ja päättyy noin kello 16:00. Ajopäivän aikana osallistujille tarjotaan lounas ja mukaan suosittelemme varaamaan soveltuvien varusteiden lisäksi riittävästi juotavaa.

JUHA SALMISEN SAFARIPÄIVÄ 701 ENDURO -PYÖRIEN OMISTAJILLE 9.9.

Ota Husqvarna 701 Enduro -pyörästäsi kaikki irti ja osallistu ilmaiseen Juha Salmisen ajopäivään. Päivä järjestetään 9.9. helpoilla enduroreiteillä Jämsässä ja päivän aikana keskitytään nauttimaan maastoajosta sekä käydään läpi offroad-ajon alkeita ja pyörän käsittelyä. Tervetulleita ovat kaikki Husqvarna 701 Enduro -mallien omistajat mallivuodesta riippumatta.

Ajopäivä alkaa ilmoittautumisella kello 09:30 Kytönen Motorsportilta, osoitteessa Teollisuuskatu 4, 42100 Jämsä, ja päättyy noin kello 16:00. Ajopäivän aikana osallistujille tarjotaan lounas ja pientä naposteltavaa, mutta mukaan on hyvä varata soveltuvien varusteiden lisäksi riittävästi juotavaa.

Ilmoittaudu mukaan 29.8. mennessä otsikoimalla viestisi "701 Enduro -safaripäivä" ja lähettämällä seuraavat tiedot osoitteeseen ilmoittaudu@husqvarna-motorcycles.com.

-          Nimi
-          Paikkakunta
-          Puhelinnumero
-          Ajokokemus kadulla ja poluilla
-          Pyörän vuosimalli
-          Ruoka-aine allergiat