Hugo Svärd MM -jahtiin Yamahalla

Teksti
Hugo Svärd siirtyy Yamahalle ja jatkaa Enduro GP-sarjassa 2019. Tulevalla kaudella Hugo taistelee tosissaan MM- tittelistä 125 kuutioisten Youth -luokassa kansainvälisen Johansson Mpe Yamaha Racing Enduro GP-tiimin kuljettajana.

Johanssonin tiimi on on yksi mm-sarjan arvostetuista isoista tiimeistä, joilla on isot resurssit testaamiseen, kehittämiseen ja kilpailutoimintaan. ”Hugo on kiistatta yksi ikäluokkansa parhaimmista kuljettajista maailmassa. On huikeaa saada Hugo mukaan tiimiimme. Jatkamme kehittymistä ja kisaamme varmasti mm-tittelistä. On myös mahtavaa saada Hugo Yamahan tiimiin, onhan Laaksonen ja Yamaha ehdottomasti legendaarinen yhdistelmä” kertoo Joakim Johansson, tiimin vejäjä ja itsekin entinen MM-tason kuljettaja.

Kaluston osalta Hugoa tukee Suomen Yamaha sekä heidän jälleenmyyjänsä Jyväs Marine. Hugo Saatetaan nähdä suomen kilpailuissa myös 250 kuutioisen ohjaimissa. 

Muutokseen päädyttiin, koska aiempi pyörämerkki ei näillä näkymin kilpaile mm-sarjassa. ”Haluan tässä yhteydessä sanoa isot, sydämelliset kiitokset Kytösen perheelle ja Salmisen Juhalle kaikesta avusta, tuesta ja kannustuksesta. Ilman heitä en varmasti olisi tässä” toteaa Hugo.