Haljalalla ja Puhakaisella haasteita MM-viikonlopun alla

Samuli Puhakainen on Italian MM-avauksen jälkeen EJ-luokassa sijalla 10.
Kuva
Jani Hovi
Hermanni Haljalan ja Samuli Puhakaisen valmistautuminen Espanjan MM-enduroon ei ole sujunut aivan toivotulla tavalla.

Hermanni Haljala matkasi Espanjan maaperälle harjoittelemaan heti Italiassa ajetun MM-sarjan avausviikonlopun jälkeen. Valitettavasti harjoitukset eivät menneet aivan alkuperäisien suunnitelman mukaan sairastelun johdosta.  Haljala kuitenkin kokee, että on pystynyt kehittämään ajoaan ja eron kärkeen pitäisi olla nyt pienempi kuin kauden avauksessa.

-  Erikoiskokeet ovat joitakin mutkia lukuun ottamatta samat, kuin viime vuonna. Endurotesti tulee olemaan varmasti ratkaisevassa roolissa ja jos se kuluu pahasti, tulee siellä suuria eroja. Viikonlopulle ennustettu sade tekisi varmasti hyvää reitille, Haljala kertoi torstaina.

haljala 880 2023

Hermanni Haljala.

Haljalan tiimikaverina italialaisessa Entrophy Beta-tiimissä ajava Samuli Puhakainen lähtee viikonloppuun yli 2 viikkoa kestäneen flunssan vaivaamana. Siitä huolimatta Puhakainen lähtee viikonloppuun positiivisin miettein.

- Pyörä tuntui hyvältä testiradalla ja erikoiskokeet näyttävät hyvältä. Crossitesti tulee olemaan haastavin itselleni, mutta onnistuin täällä viime vuonna hyvin. Näin ollen merkit paremmasta viikonlopusta ovat ainakin lähtökohdiltaan olemassa, Puhakainen kertoi.