Fly Racing 2021

Fly Racing esitteli tänään uuden ajovarustemallistonsa kaudelle 2021.

Amerikkalainen Fly Racing on tehnyt kovaa nousua viime vuosien aikana ajovarustemarkkinoilla ja on vallannut myös Euroopasta jalansijaa. Nyt Fly Racing esittelee uuden ajovarustemallistonsa kaudelle 2021, joka tulee myyntiin jo loppukesän aikana. Tälle kaudelle Fly julkistaa uuden kypärän, jossa on heidän kehittämä RHEON tekniikka, joka esiteltiin pari vuotta sitten Formula Carbon mallissa. Formula CC -kypärä on muuten vastaava kuin Flyin lippulaiva, mutta siinä ei ole hiilikuitukuorta. Formula CC -malli on noin 30% edullisempi kuin hiilikuitumalli.

Fly 1

Ajovaatteissa malliston uudistuksen kohdistuvat Lite -ja Kinetic -housuihin.  Lite -malli on täysin uusittu ja siinä on käytetty erittäin joustavia ja kevyitä kankaita. Vetoketjuton housu painaa noin 450 grammaa.

Lite

Perusmallin Kinetic -housu on myös uusittu siinä on uusien joustokankaiden avulla saate tehtyä housusta kevyemmät ja myös paremmin jalkaan istuvat.

Kinetic

Näiden muutoksien lisäksi Zone Pro -ajolasit saavat uudet pehmusteet, jotka parantava entisestään lasien istuvuutta päähän.

Zone

Lisäksi perinteiseen tyyliin ajovarusteiden väritys on muuttunut kaudelle 2021.

Lisätietoa mallistosta

Alla video ja kuvakooste uusista malleista.