Espoon viimeinen Extreme, vielä ehtii mukaan

Teksti
Espoon moottorikerho ei päässyt tavoittelemaansa osanottajamäärään SECCR -kilpailun asetetun ilmoittautumisajan puitteissa.

- Tämän hetkinen kuljettajien määrä on meille pettymys. Osallistujamäärä ei ole järkevässä suhteessa tämän tyyppisen kilpailun järjestämisen vaivaan ja kuluihin nähden.  Näillä näkymin tämä onkin viimeinen SECCR, jonka järjestämme. Tähän on myös toinen syy. Jollakin aikataululla tulemme menettämään alueet, joilla SECCR reitti kulkee, kertoo kilpailun johtaja Mika Villikka.

- Panemme kaiken peliin ja järjestämme kilpailun joka tapauksessa ylpeästi ja kunnolla ilmoittautuneille kuljettajille.

- Meillä on ahkera puuhamiesten joukko, huippu reitti ja mahtavat yhteistyökumppanit. Uskoisin, että yleisöäkin tulee. Kuljettajia, jotka haluavat laittaa itsensä likoon tämän tyyppisessä kisassa saisi olla enemmän, jotta yhtälö toimisi. Järjestämme tämän kisan kuitenkin ensisijaisesti nimenomaan kuljettajille. Muut sidosryhmät luovat tärkeät puitteet toiminnalle, jonka keskiössä kuljettajat ovat.   

Jos haluat vielä kokea SECCR seikkailun tai kenties kilpailla luokkasi voitosta, niin siihen on vielä mahdollisuus. Olemme jatkaneet ilmoittautumisaikaa keskiviikkoon saakka. Nyt rohkeasti mukaan!