Ensimmäiset loukkaantumiset Amerikassa

Dylan Ferrandiksen valmistautuminen ensimmäiseen kauteensa 450-kuutioisella pyörällä sai huonon alun.
Kuva
Jani Hovi
Dylan Ferrandis ja Derek Drake ovat tämän harjoituskauden ensimmäiset loukkaantuneet kuljettajat Amerikassa.

Monster Energy Supercross-sarja käynnistyy tammikuun puolessa välissä, joten kuljettajat valmistautuvat tällä hetkellä kovaa vauhtia sarjaan. Ja tämä aika tarkoittaa myös sitä, että valitettavasti ensimmäisiä uutisia loukkaantumisista rupeaa kantautumaan Amerikasta.

Tämän vuoden 250-kuutioisten supercross- ja ulkosarjamestari mestari Dylan Ferrandis valmistautui kovaa vauhtia uransa ensimmäiseen kauteen 450-kuutioisen pyörän ohjaimissa. Valitettavasti ranskalainen kaatui keskiviikkona harjoituksissa ja mursi kätensä. Ferrandiksen kannalta hyvä asia on se, että kauden alkuun on vielä reilu kuukausi aikaa, joten hänellä on vielä vamman vakavuudesta riippuen mahdollisuuksia päästä alkukaudesta takaisin radoille.

Huonommin kävi tällä kaudella TLD KTM -tiimissä ajaneelle Derek Drakelle, joka etsi itselleen uutta tiimiä ja olikin löytämässä sellaisen BarX Motosports Suzuki -tiimistä. Drake kaatui kuitenkin harjoituksissa maanantaina sillä seurauksella, että hänen reiteensä tuli avomurtuma. Näin ollen Drake tulee olemaan sivussa radoilta usean kuukauden ajan.

Monster Energy Supercross-sarja käynnistyy tammikuun 16. päivä.