Dungey jättää Geico Hondan

Kuva
James Lissimore
Ryan Dungey siirtyi Geico Honda -tiimin osaomistajaksi viime vuoden lopussa. Nyt tiimi ja Ryanin tiet kuitenkin eroavat.

Moninkertainen supercoss- ja motocrossmestari Ryan Dungey siirtyi monien yllätykseksi viime vuoden lopulta Geico Honda (Factory Connection Racing) –tiimin osaomistajaksi ja otti nopeasti myös aktiivisen roolin tiimissä. Nyt tiimi ja Dungey ilmoittivat kuitenkin itse, että heidän yhteinen taival päättyy.

Näin Dungey kirjoitti itse asiasta sosiaalisessa mediassa:

Vietettyäni kuukausia Factory Connection Racing –tiimissä, ja keskusteltuani tiimin omistajien kanssa, ikäväkseni ilmoitan yhteistyömme lopettamisesta. Tajusin, että rooli vaati suurempaa sitoutumista kuin mihin pystyn tällä hetkellä elämässäni. Ei ole minun tapaista tehdä töitä puolittain, eikä ole myöskään tiimin kannalta reilua jos he eivät saa täyttä panostani, jonka he ansaitsevat.

Factory Connection Racing –tiimin perustaja ja omistaja Richard Zielfelder puolestaan kommentoi asiaa seuraavasti tiimin tiedotteessa:

Kun aloitimme yhteistyön Ryanin kanssa vajaat kolme kuukautta sitten, meillä oli kovat odotukset yhteistyöstä, joten on ikävää nähdä sen loppuvan ennen aikaisesti. Me kuitenkin ymmärrämme työn vaatiman jatkuvan matkustuksen ja tiimin omistajuuteen liittyvän sitoutumisen määrän. Kunnioitamme sitä, että Ryan tajusi nopeasti, ettei ollut valmis siihen pitkäkestoisesti.