2020 vuoden luetuin uutinen, sija 2

Mikä oli vuoden toiseksi klikatuin uutinen Xracingin sivuilla?

Korona sävytti luonnollisesti lähes koko tätä vuotta meidänkin lajien osalta. Keväällä iso osa harrastamisesta, etenkin joukkueurheiluista, kiellettiin ja se ei ollut tietysti monien mieleen. Meidän lajimme pääsivät tässä kaikessa melkoisen vähällä, sillä me saimme harrastaa melkoisen vapaasti. Kilpailuja ei tietenkään ollut, mutta ajaminen oli mahdollista.

Tämä asia nousi valitettavasti negatiivisessa mielessä myös pintaan, kun etelän motocrossradoilla oli päivän aikana yli 100 ihmistä ajamassa, vaikka kokoontumisrajoitukset kielsivät yli 10 hengen kokoontumiset. Samaan aikaan myös Suomen Moottoriliiton aluevalmennuksia mainostettiin alkaviksi, kuten myös erilaisia harjoitusleirejä. Nämä asiat saivat lajimme todella huonoon valoon ja tehtiinpä eräästä Etelä-Suomen radasta valitus viranomaisille, sekä ”ilmianto” myös iltapäivälehdelle. Onneksi tuota artikkelia ei koskaan kyseisessä mediassa julkaistu.

Kirjoitimme tästä aiheesta maaliskuun lopussa artikkelin otsikolla ”Nyt herätys”, jolla halusimme saada ihmiset ajattelemaan asioita. Tämä artikkeli olikin vuoden toiseksi eniten klikattu uutinen Xracingin sivuilla.

Jutun voi lukea täältä.