-

-

Foorumit

Lisenssivakuutuksesta sitten? Tietysti se summa ei ole kuin 13500€, mutta Kelan korvausten kanssa tuo yleensä kattaa leikkaushoidon. Kipurahoja ym. ei tuossa ole, mutta lienee tärkeintä onkin saada noi leikkauskulut (jos sellaisesta on kyse) pois.

Tuo muutos ehdoissa onneksi pitäisi auttaa siinä, ettei joudu pallottelemaan liikennevakuutuksen ja sporttiturvan välillä:
"SML:n ja OP-Pohjolan Sporttiturvavakuutuksesta (06-21632) ja Kertalisenssivakuutuksesta (06-221632) solmiman sopimuksen mukaan sopimuksessa ei sovelleta vakuutusehtojen kohdan 3 osaa: Urheilulisenssivakuutuksesta ei korvata tapaturmia, jotka kuuluu korvata liikennevakuutuslain nojalla."

Tällä palstalla on muutamia tahoja, jotka on kyllä vakuuttaneet että kaikki korvataan liikennevakuutuksesta eli heiltä saa varmasti hyviä neuvoja, miten tämä viedään oikeuteen jne. ja saadaan lopulta korvaukset liikennevakuutuksesta.

https://www.pohjola.fi/pohjola?id=313800&_nfpb=true#

Toivottavasti linkki toimii tuollaisena. Sieltä löytyy kohta "Lakisääteinen liikennevakuutus" jossa on selitetty miten päätöksestä voi valittaa.