Yamaha yzf 450

Elikkä tuli tuossa hankittua tuommonen yamaha yzf 450 vuosimallia 2005 ja nyt se tilanne että lähtee todella todella huonosti käyntiin ja kun saa käyntiin niin ei pyöri ollenkaan tyhjäkäyntiä ja koko ajan putkessa paukkaa ja polttaa ja pyörii muutenkin epätasaisesti, noin puoli minuuttia siitä kun käynnistin pyörän niin oli putkikin punahehkussa. Itselle ensimmäinen 4t pyörä joten kaipaisin kokeneemmilta vähän vinkkiä että mistä vois tämmöset johtua, tuskin sentään aivan ihan normaalia tämmönen ? Ja sitten semmonen vielä että oisko kellään linkkiä mistä löytyis kyseiseen pyörään huolto/korjaus manuaali opas ?

Foorumit

Tarkista tulppa (vaihtoon vaan), venat (välykset ja ajoitus kohdillaan), kuumakäynnistysmekanismi (vipu kytkinkahvan lähellä, siitä vaijeri kaasariin, voi jumittaa auki, jolloin kone käy koko ajan laihalla), kaasari (suuttimet tukossa, neula tai neulaputki(se mihin pääsuutin tulee kiinni) kulunut).

Erittäin hyvä ohjekirja tuli kaupasta pyörän mukana, aina ihmetyttää, mihin nämä katoavat. Varmaankin Yamaha-jälleenmyyjä voi sellaisen myydä.

www.yamaha-motor.fi -huolto -omistajan käsikirjat

Oletko tarkastanut ettei seosruuvi kaasarin pohjasta ole pudonnut. Se ainakin tekee tuollaiset oireet.