Yamaha yz250f -08

Sopiiko 08 malliseen yztaan jonkun muun vuosimallin kone? Ps. Jos jollain on niin saa tarjota!

Foorumit

Uudenkin 2013 mallin YZ250F moottori on edelleenkin evoluutio alkuperäisestä 2001 moottorista. Lähes joka vuosimallin välillä jotain eroa, mutta eri vuosimallien osat on pitkälle yhteensopivia.

Vuosimallien 2001-2005 moottorit on matalalla "öljypohjalla", koska teräsrunkoisissa pyörissä oli iso öljysäiliö rungossa. Nämä moottorit käyvät fyysisesti pyörääsi, mutta öljytilavuus jää alkuperäistä pienemmäksi. Joudut käyttämään 2006 -> "kytkinkoppaa", jotta öljysäiliön paluuletkulle on paikka.

2006-2009 moottorit ovat käytännössä samoja, uudemmissa vain 13.5 puristeinen mäntä vakiona.

2010-> moottorissa uusi kansi, joten tukikiinnike ei käy runkoosi. 2010-> moottoriin kiinni vanhempi kansi, niin moottori käy runkoosi.

Onko moottori tosiaan niin hajalla, että sitä ei kannata korjata? Irtomoottoreistakin pyydetään korkeita hintoja ja monesti nekin tarvitsevat kunnostusta. Kerro mitä moottorista on rikki, minulla on jonkin verran käytettyjä moottorin osia Yamahaan.

Oho mitä Yamahatietoutta Janilla. Muistin juuri että yhden -01 käypäsen sylinterin tarviaisi. Välikaasuajeluun tulossa uudelle männälle.

Mistä mahtaisi saada halvimmalla sylinterin männän kampiakselin kiertokangen ja lohkot?

Uudet osat saa varmasti halvimmalla USA:sta. Tarvitset ainakin:
- Lohkot + kaikki laakerit, neulalaakerit, stefat yms (uudet lohkot tulee aivan tyhjänä, tyhjien lohkojen kalustus maksaa)
- Sylinteri
- Mäntä, tappi, renkaat, sokat
- Täydellinen kampiakseli
- Kaikki tiivisteet
- Nokkaketju

Osille tulee hintaa 1300-1500$, joten postikulujen ja verojen jälkeen hinta noin 1400-1500€.

Jos kiinnostaa, niin minulta löytyy uutta kampiakselia lukuunottamatta kaikki muut osat tallista. Sähköpostiosoitteeni on etunimi.sukunimi@gmail.com

Kiitos tämä selvensi. Kiertokanki tuli lohkosta läpi niin meinasin että pääsee helpommalla kun hommaa uuden koneen.

Löytyisikö sulta yz250f 2012 vuosimalliin kanpiakselia, oikeanpuoleista lohkoa, mäntä ja sylinteri ja kaikki mitä muuta tarvii niiden kanssa? Jos ei, mistä sivulta löytäisin kohtuu halvalla osat mitä tarvitsen?